עזרה נישואין פרק ב' בבת ים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זוג בני 55 מקימים את ביתם בשנית ב"ה

לזוג, שבו הבעל אברך והאישה ללא עבודה, דרוש אולם/וילה באזור החרדי של בת ים(על מנת למנוע הלשנות)
לעריכת נישואין יום שני יט בשבט
האישה מתנגדת בתוקף לחתונת קורונה, וזה מעיב על שמחת הקמת הבית...

מצווה גדולה לעזור להם ולשמח אותם

אולי אתם תהיו השליחים????

025711627

0548432266

• הוסף לסימניות
שיתפללו שהקורונה יחלוף בדיוק כמו שהגיע. אז תהיה להם חתונה שהיא לא "חתונת קורונה"...

• הוסף לסימניות
חברים בואו לא נתפזר....
גם אנחנו לפעמים לא כ''כ שומרים על הכללים...
לא?
אז בבקשה לא צריך לקטול...

• הוסף לסימניות
חברים בואו לא נתפזר....
גם אנחנו לפעמים לא כ''כ שומרים על הכללים...
לא?
אז בבקשה לא צריך לקטול...
זה נכון, אבל אסור לתת במה בפורום כזה לשיתוף פעולה של דבר הנוגד את דעת התורה ולהבדיל הנחיות הקורונה.

• הוסף לסימניות
זה נכון, אבל אסור לתת במה בפורום כזה לשיתוף פעולה של דבר הנוגד את דעת התורה ולהבדיל הנחיות הקורונה.
אבל גם צריך לנהוג כבוד אחד בשני שזה דעת גדולים מימים ימימה.....

• הוסף לסימניות
כפי שזכור לו יש חוקים פה בפורום
ומאוד לא אוהבים פה ובצדק שמרפים או נותנים לגיטימציה להפר הנחיות.
ולמרות זאת לנהוג כבוד אחד בשני ולא לקטול...

• הוסף לסימניות
קצת מוגזם התגובות כאן
אף שאני מאלה שמקפיד מאוד מאוד על הענין, וחתונה המונית זה בעיני פשע לעשות בתקופה זו
אך מכאן ועד לתגובות הנ"ל?
השואלת לא באה לבקש דעות, ואני בהחלט יכול להבין שניתן לקיים חתונה צנועה עם הקפדה גמורה על כללי הבריאות.

הכלה לא ביקשה חתונה בבניני האומה, [היא מדברת על וילה - לא על אולם עם 300 משתתפים]
היא רק לא רוצה חתונת קורונה = חתונה של 10-20 אנשים [כבר לא זוכר כמה זה אוחז]
וזה גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה
כי בהחלט ניתן לשמור על הבריאות עם קצת יותר משתתפים תוך כדי הקפדה גמורה על הבריאות
בפרט היום שכ"כ הרבה מחלימים / סירולגים,
כך שבהחלט ניתן לעשות חתונה עם כל כללי הבריאות וקצת יותר מ10 איש

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי בחתונות בכל התקופה.
כן.
בחודש שבט תש''פ הייתי פעם אחרונה בחתונה.
למעט חתונה אחת בשטח פתוח ע''פ ההנחיות דאז.
אז באמת מעניין ומסקרן אותי לדעת-
יש חתונות של 10 איש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה