דרוש מידע נישואין שניים, נורמות + המלצות על בעלי מקצוע

• הוסף לסימניות
מכירה רק חתונות שניות של מבוגרים, ושם זה באמת מתאים שזה לא שמלת כלה רגילה והכל יותר קטן ואת האלבום כמעט ולא מראים...
אבל אצל צעירים אפשר לחגוג כמעט רגיל, כמובן שאם רוצים לחסוך בעלויות אפשר למצוא כל דבר ביותר זול ולהפחית אורחים שממילא לא חשובים לזוג.
משהו לתת עליו את הדעת - בחתונה לא מובילים את הכלה והחתן אלו שהובילו פעם קודמת, אז אולי על משקל זה כדאי שנותני השירות יהיו גם כן "פנים חדשות" ולא אלו שהיו באירוע הקודם.

• הוסף לסימניות
מנכרת לי שאלה בראש למה צריך הכל חדש?
ז"א פאה הרי יש לה, היא כנראה לובשת אותה, ואם היא צעירה הפאה לא ישנה נורא.. לא?
כל השאר- בגדים , נדודניה וכו' אני מאמינה שרק אם היא שכלתנית נורא לא אכפת לה לקחת מהחתונה הקודמת אבל בדר"כ זה יזכיר לה מידי טראומות ישנות... למרות שבעיקרון כנראה יש לה את כל הנ"ל

• הוסף לסימניות
מנכרת לי שאלה בראש למה צריך הכל חדש?
ז"א פאה הרי יש לה, היא כנראה לובשת אותה, ואם היא צעירה הפאה לא ישנה נורא.. לא?
כל השאר- בגדים , נדודניה וכו' אני מאמינה שרק אם היא שכלתנית נורא לא אכפת לה לקחת מהחתונה הקודמת אבל בדר"כ זה יזכיר לה מידי טראומות ישנות... למרות שבעיקרון כנראה יש לה את כל הנ"ל
מדובר על פאה / שיער לאירוע החתונה עצמו

• הוסף לסימניות
הייתי בחתונות שניראו רגיל לחלוטין
חברה שנשאה בפעם השניה, והם שניהם היו בשנות העשרים המוקדמות, אחרי נישואים קצרצרים, ללא ילדים, אמרה לי - למה הילדים שלנו צריכים לדעת מגיל אפס שהיה בכלל פרק א'?
והיא צודקת, גם אם הם לא ממש יסתירו, במצב כזה פרק א' לא משפיע בכלל על המשך החיים שלהם וסביר להניח שהוא יטושטש כמעט לחלוטין במהלך השנים, אין ענין לסחוב את הזיכרון הזה בכל פעם שפותחים את האלבום
מה שכן, הם באמת לא הלכו על ה"ביוקר" והזמינו בעיקר את מי שיעשה להם טוב, שזה לדעתי לא בגלל רצון לחתונה קטנה כמו שהם כבר בעלי נסיון בשביל לדעת שלא חברת ההפקות או יוקרת הפרחים הם ערובה לחיים מאושרים, ואת זה למעשה יודעת כל אישה שנישאה...

• הוסף לסימניות
הייתי בחתונות שניראו רגיל לחלוטין
חברה שנשאה בפעם השניה, והם שניהם היו בשנות העשרים המוקדמות, אחרי נישואים קצרצרים, ללא ילדים, אמרה לי - למה הילדים שלנו צריכים לדעת מגיל אפס שהיה בכלל פרק א'?
והיא צודקת, גם אם הם לא ממש יסתירו, במצב כזה פרק א' לא משפיע בכלל על המשך החיים שלהם וסביר להניח שהוא יטושטש כמעט לחלוטין במהלך השנים, אין ענין לסחוב את הזיכרון הזה בכל פעם שפותחים את האלבום
מה שכן, הם באמת לא הלכו על ה"ביוקר" והזמינו בעיקר את מי שיעשה להם טוב, שזה לדעתי לא בגלל רצון לחתונה קטנה כמו שהם כבר בעלי נסיון בשביל לדעת שלא חברת ההפקות או יוקרת הפרחים הם ערובה לחיים מאושרים, ואת זה למעשה יודעת כל אישה שנישאה...
אני לא מאמינה שיש דבר כזה פרק א שלא משפיע עליהם בכלל
לא בטוחה שזה צריך להתבטא בתמונות החתונה שלהם- אבל זה נשמע לי סיבה מאד מטופשת להוציא כמה עשרות אלפי שקלים.
אם זה חשוב לבני הזוג, משמח אותם, ויש להם כסף מיותר- בשמחה. בעצם אפילו אם אין להם זכותם להוציא כסף על מה שרוצים אבל מה הערך פה?
בגיל קטן ילדים לא בהכרח מבינים (בכל מקרה הילדים שלי יחשבו שהחתונה שלי היתה משונה כי הנורמות משתנות עם הזמן) ובגיל בוגר, גילאי העשרה- אולי הם ישאלו שאלות. ויקבלו תשובות.
מהנשמע יש פה הורים שהזוג לוחץ אותם לחתונה שלא לפי יכולותיהם. שההורים יקרעו את עצמם בשביל שהילדים של הזוג לא יכולו להבים עד נישואיהם הם שמשהו בחתונה של אבא ואמא לא היה ממש רגיל???
בדורינו הכי קל להגיד אבא ואמא התחתנו בקורונה וזהו. זה תרוץ לכל דבר. כולל לחתונה בבקתת עץ עם מנין איש.
בלי מוסיקה, איפור ביתי וצלם שהוא גם גיס כי חבל לבזבז מוזמן יקר מפז על מי שיתעד את המאורע הלא מאד מרהיב..

• הוסף לסימניות
בדורינו הכי קל להגיד אבא ואמא התחתנו בקורונה

אויש נו.
למה לזלזל באינטלגנציה של ילדים שיודעים את גיל ההורים וגיל הילדים וגם חשבון.

אי אפשר להגיד כי ככה היהמקובל? או כי ככה רצינו?
לכן אמרתי חתונות נישה.
כי העתקה של אירוע ענק בקטן זה לפעמים מרגיש לא שלם.

גם ככה החתונה של ההורים שלי בחום לבן וכולם עם שפמים ערביים
נראה זוועה ומוזר
תכל'ס מאיפה לי לדעת מה היה מקובל אז.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בלי מוסיקה, איפור ביתי וצלם שהוא גם גיס כי חבל לבזבז מוזמן יקר מפז על מי שיתעד את המאורע הלא מאד מרהיב..

אין שום סיבה להתחתן בלי מוסיקה (נגמרו הנגנים והרמקולים?)
ואיפור חובב (חסרות סטודנטיות לאיפור שמחפשות על מי להתנסות?)
ומישהו שמבין בצילום (גם לא מאוד קשה למצוא)

זה אירוע קדוש וחשוב שחוזרים להסתכל עליו ולהזכר בו
לזכרונות האלה יש כח.

אגב חתונות קורונה לא שמעתי על אחת שהיתה עם איפור ביתי
עדין חושבת שהופעה של כלה זה הדבר החשוב ביותר.

• הוסף לסימניות
אין שום סיבה להתחתן בלי מוסיקה (נגמרו הנגנים והרמקולים?)
ואיפור חובב (חסרות סטודנטיות לאיפור שמחפשות על מי להתנסות?)
ומישהו שמבין בצילום (גם לא מאוד קשה למצוא)

זה אירוע קדוש וחשוב שחוזרים להסתכל עליו ולהזכר בו
לזכרונות האלה יש כח.

אגב חתונות קורונה לא שמעתי על אחת שהיתה עם איפור ביתי
עדין חושבת שהופעה של כלה זה הדבר החשוב ביותר.
מה שאני מסכימה מכל ההודעות שלך שבאמת המראה של הכלה חשוב מאד! הרבה יותר מהאולם והתפאורה ואפילו המוסיקה.
ועדיין צריך לראות מה הסיטואציה ולזכור ששום ארוע לא משלם את עצמו

• הוסף לסימניות
אני הייתי בחתונה של נישואים שניים לזוג מבוגר, שתיהם עם בית עם ילדים - כמעט מחתנים
היתה חתונה ר-ג-י-ל-ה!!
הילדים של שתיהם היו עם בגדים מפוארים מהשכרה ותסרוקות
הכלה עם שמלת כלה איפור צלם תזמורת, הכל הכל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה