דרוש מידע **נישנושים-מה עושים?!**

• הוסף לסימניות
יום אחד עשיתי חשבון פשוט כמה עוגיות בשנה אני מכניסה לגוף רק מהקפה של הבוקר-
והגעתי למסקנה מצמררת,
הוספתי לזה את החטיפים שאני מנשנשת בעבודה, וזה לא עשה לי טוב.:(
מה עושים?!
מארוחת הבוקר ועד שאני חוזרת הביתה, אני די רעבה וחייבת להכניס משהו לפה.
ואז מתחילה מסכת חיסולים, קרי- חב' שוקולד/וופלים/חטיף מלוח וכיוצא בזה..
אני משתדלת לקחת גם תפוח ואפילו גזר, אבל זה לא תמיד מספק/משביע!

יש לכם רעיונות לשינוי?!?!
אשמח לקרוא!

• הוסף לסימניות
עדיף להצטייד בעוד סנדויץ' טעים ומפנק מאשר לגרוס מכל הבא לפה..

ואם קשה - אז שקדים \ אגוזים. יש קרקרים בריאים, חטיף גרנולה ביתי, יוגורט לא ממותק.

• הוסף לסימניות
לעשות ארוחת בוקר יותר עשירה,
להוסיף לבן/יוגרוט וכדומה.
לקחת יותר ירקות,
אני מכינה מראש לארוחת ערב סלט יותר גדול ולוקחת בבוקר (לא מתובל, אחרת זה "נובל").
לקחת יותר פרות.

אין לי מושג מתי את מתחילה ומסיימת את העבודה, אבל... אפשר להביא גם ארוחת צהריים. לא חייבים לרעוב עד שמגיעים הביתה מאוחר.
ארוחת הצהריים יכולה להיות "ארוחת ערב", ואז ארוחת הצהריים שבבית הופכת להיות "ארוחת ערב". או להביא לעבודה ארוחה מבושלת ממש. (אני עושה את זה).

מניסיוני, זה עניין של לחשוב על זה מראש, לתכנן את זה בבית. קצת לדאוג לעצמך. לא כ"כ קשה.
כשזה נכנס לשגרה זה לוקח ממש מעט זמן.

בתאבון!

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי, להסתובב עם בקבוק מים צמוד ולשתות כמה שיותר.... בנוסף לארוחות מלאות ומסודרות, זה נותן הרגשה של מלאות, ממליצה מאוד

• הוסף לסימניות
לפני הקפה של הבוקר, טלי ידיים ואכלי סנדוויץ טוב
ואז תוכלי לשתות את הקפה בלי עוגה, או עם פחות ממה שאת רגילה...

• הוסף לסימניות
זה נושא שמעניין אותי גם. אפילו כשאני רוצה לקנות משהוא בדרך לעבודה אני מתלבטת - האפשרויות הכי זמינות זה לקנות כמה עוגיות וזהו, אבל זה משמין ולא בריא, ולעומת זה - ירקות ופירות זה בריא מאוד אבל לא תמיד זה מה שמתחשק לנשנש תוך כדי עבודה.

כמה דברים שבכל אופן מצאתי כיעילים ואולי יעזרו לך:
חלווה בלי סוכר, חטיפי בריאות, פריכיות עם ריבה דיאטטית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה