למה את מתחרטת?יש לי ניתוח בעוד כשבוע ואני ממש פוחדת שארגיש שהענשתי את עצמי ושעשיתי טעות בלתי הפיכה.
אני רואה שאת אחרי האם יש סיכוי שאתחרט ?
מה ארגיש שהפסדתי לאחר הניתוח?
מודה לך על כל תגובה.
את יכולה לתת לי פרטים בקשר לקבוצה?אני עברתי מיני מעקף לפני כשנתיים אצל פרופסור עסליה בחיפה ומרוצה ממש. ילדתי גם לפני כחודשיים והכל עבר מצוין. אם תרצי עוד פרטים בשמחה באישי.
ואגב, יש קבוצה במייל של מנותחות חרדיות אם את לא שם כדאי לך להצטרף![]()
תכתבי לי pesizilber בגימיילאת יכולה לתת לי פרטים בקשר לקבוצה?
איך אני נכנסת? ואם יש אפשרות להכנס לשם עם יש לי נטפרי?
איך אני פונה אליך באישי?
אין לי כעת מנוי, אולי יש לך אפשרות להשאיר מייל?
היי,תכתבי לי pesizilber בגימייל
צהריים טובים !תכתבי לי pesizilber בגימייל
שלחתי לך גם מייל.תכתבי לי pesizilber בגימייל
אני שמונה חודשים אחרי מיני מעקף.
מודה לה' יום יום על המתנה הזו...
ואין סבל ביום יום!
בהתחלה קצת קשה אבל עכשיו... חלום!
לא קשה לי לשתות בכלל. יש כאלו שקשה להם עם מים ושותים מתוק. אבל רוב המנותחות שאני מכירה שותות מים מצוין.
אפשר לאכול ולשתות ביחד אבל פשוט חבל, כי לטווח רחוק זה הורס ומרחיב את הקיבה. אני אישית מקפידה מאד להפריד בין אוכל לשתייה
ברור שירדתיאשמח לדעת האם ירדת במשקל? ואם כן בערך כמה?
מתעניינת לגבי ניתוח...
הירידה המהירה במשקל לא גורמת לקמטים בפנים?
אשמח אם תענינה לי בעלות ניסיון.
אני הלכתי קודם למנתח(זה יכול להיות כל רופא בריאטרי) , והוא הסביר לי את כל השיקולים.איך מחליטים על סוג הניתוח?
תלוימתעניינת לגבי ניתוח...
הירידה המהירה במשקל לא גורמת לקמטים בפנים?
אשמח אם תענינה לי בעלות ניסיון.
כשיושבים עם המנתחאיך מחליטים על סוג הניתוח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים