בריאות ניתוח בריאטרי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קוד ניתוח למיני מעקף בהדסה הר הצופים אצל דוקטור גרינבאום שמתחיל ב99
או אולי מישהי יודעת מה עלות ניתוח פרטי אצל דוקטור גרינבאום בהדסה הר הצופים?

• הוסף לסימניות
אני נותחתי אצלה פרטי לפני קצת יותר מחצי שנה
אני במאוחדת ולא עלה לי שקל. מי שעובר את הוועדה הבראיטרית וכל התהליך וכו’ ניתוח פרטי לא עולה רצלה כלום הכל הקופה משלמת.

אגב היא רופאה מעולה! מהמצוינות בתחום

• הוסף לסימניות
אני נותחתי אצלה פרטי לפני קצת יותר מחצי שנה
אני במאוחדת ולא עלה לי שקל. מי שעובר את הוועדה הבראיטרית וכל התהליך וכו’ ניתוח פרטי לא עולה רצלה כלום הכל הקופה משלמת.

אגב היא רופאה מעולה! מהמצוינות בתחום
האם יש לך את הקוד לניתוח? (משהו שמתחיל ב 99)
פשוט אני צריכה לבדוק עם קופ"ח כללית

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה נתוח פרטי שלא עולה כלום , רק אם נותחת בציבורי לא שילמת בפרטי קופת חולים לוקחת תמיד השתתפות

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה נתוח פרטי שלא עולה כלום , רק אם נותחת בציבורי לא שילמת בפרטי קופת חולים לוקחת תמיד השתתפות
אני לקחתי אותה פרטי נותחתי בשר"פ ולא שילמתי לה שקל
דודה שלי עשתה דרך מאוחדת אצל רופא אחר בשר"פ בבית חולים פרטי באסותא ולא שילמה שקל!

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שטיפל בחיפא אצל רופא ערבי נדמה לי שקוראים לו סאסיליה או משהו כזה ויכול להמליץ

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קוד ניתוח למיני מעקף בהדסה הר הצופים אצל דוקטור גרינבאום שמתחיל ב99
או אולי מישהי יודעת מה עלות ניתוח פרטי אצל דוקטור גרינבאום בהדסה הר הצופים?
סליחה על הבורות, אבל מה זה בדיוק הדבר הזה?
אני שואלת כי אני חדשה בתחום...
נכנסת דרך החשבון של בעלי ....

• הוסף לסימניות
שלום,
ראיתי שהרבה המליצו על המנתח עסליה מחיפה,
גם מהמרכז מגיעים אליו?
אין המלצות על מנתחיםמעולים בירושלים או במרכז?
אשמח לתשובות,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש פה ממכבי
שעברו ניתוח צל ד"ר גרינבוים בשר"פ?
דחוף לי!

• הוסף לסימניות
יש פה מכללית שנותחו אצל ד"ר רונית גרינבוים בפרטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה