יש בארה"ב ניתוח לייזר, שנחשב יעיל ופחות טראומטי.
לא מתאים לי..., וחוצ"מ מתאים לי שגם לישראל זה הגיע....יש בארה"ב ניתוח לייזר, שנחשב יעיל ופחות טראומטי.
כתבתי בפרטי, לגבי הניתוח בשיטת לייזרלא מתאים לי..., וחוצ"מ מתאים לי שגם לישראל זה הגיע....
רוצה לדעת על כאלו שעברו ניתוח,
איך השיקום?
כמה משבש את השגרה? לכמה זמן?
היה שווה? הבעיה חזרה?
כי אמרו לי שזה ניתוח לאיכות חיים...
וגם- יש קשר בין הלקוס ולגוס לפריצת דיסק מותנית?
@Ruty Kepler, יש לך מידע? ראיתי שיש לך ידע בתחומי הבריאות, אני רוצה להתייעץ איתך באישי, תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית, כי אין לי פרימיום...
אני עברתי את הניתוח הזה. שבועיים ראשונים לא נעימים, אבל אח"כ זה משתפר מיום ליום ונהיה די בסדר. שישה שבועות צריך להיות עם נעל מיוחדת לקיבוע, ובסוף לאחר שמורידים את נעל צריך לעשות קצת פיזיותרפיה לכף רגל ובעיקר לאצבעות.(עושים לבד בבית, לא צריך ללכת במיוחד).אם יש לך שאלות נוספות בשמחה.לא מתאים לי..., וחוצ"מ מתאים לי שגם לישראל זה הגיע....
רוצה לדעת על כאלו שעברו ניתוח,
איך השיקום?
כמה משבש את השגרה? לכמה זמן?
היה שווה? הבעיה חזרה?
כי אמרו לי שזה ניתוח לאיכות חיים...
וגם- יש קשר בין הלקוס ולגוס לפריצת דיסק מותנית?
@Ruty Kepler, יש לך מידע? ראיתי שיש לך ידע בתחומי הבריאות, אני רוצה להתייעץ איתך באישי, תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית, כי אין לי פרימיום...
מה זה כולל? אשפוז? רק כאבים? מוגבלות?שבועיים ראשונים לא נעימים
השתחררתי הביתה אחרי שעה בערך, (יתכן שיותר בדרך כלל, אני פשוט עשיתי את זה ללא טשטוש ולכן לא הייתי צריכה להשאר להשגחה ארוכה). עברתי את זה באשדוד באסותא כלניות אצל ד”ר יזהר אריאלי שעבר אז בקופה. לגיל בהחלט יש משמעות פה, אני עשיתי את זה ברגע הראשון שהרופא אמר שזה אפשרי(19), אבל 35 זה לא מבוגר. ההשפעה של הגיל היא בעיקר בהחלמה. בגיל מבוגר יותר לוקחת ההחלמה כמה חודשים טובים.מה זה כולל? אשפוז? רק כאבים? מוגבלות?
לפני כמה זמן עברת? האם חזר?
ואשמח לדעת איפה עברת? מי ניתח אותך? על מי את ממליצה?
אשמח גם לדעת באיזה גיל עברת? (גילי הוא 35), יש משמעות לגיל?
יש תופעות לוואי?נוספו מגבלות שנגרמו בשל הניתוח?
תודה על כל מידע!
ללא טשטוש בכלל? איך הגיוני?אני פשוט עשיתי את זה ללא טשטוש
בוהן וזרת?באותו ניתוח עשיתי בשני הצדדים באותה רגל.
לעסתי מסטיק לפני והמרדים ראה...(צריך להיות בצום מוחלט בלי פעולת מעיים) אז הם רצו לדחות לי את הניתוח או שהיה אפשר לעשות רק הרדמה מקומית בלי טשטוש. לא כזה כיף לשמוע את המנתח מבקש מברגה ומקדחה ולהיות בפוקוס מלא אבל שרדתי את זה...ללא טשטוש בכלל? איך הגיוני?
בוהן וזרת?
חזרה לעבודה, מתי?
אני סובלת מהלוקס ולקוס בשתי רגליי, ואין לי ב''ה שום בעיה מלבד זאת.אשמח לתגובה מכל הסובלים מהלוקס ולגוס - האם גם אתם סובלים מכל מני בעיות של חולשה/מערכת עיכול/כאבים בכל מיני מקומות בגוף וכו'?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //