בריאות ניתוח לב פתוח

• הוסף לסימניות
שלום,
אני רוצה לשמוע מידע מנסיון על תינוקות קטנים שעברו ניתוח לב פתוח, בעיקר תהליך ההתאוששות לאחר מכן. מהניתוח ועד להתאוששות מלאה.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הבן שלי עבר בגיל 5.5 חודשים, שקל 5 קג.
יום וחצי בטיפול נמרץ, אח"כ עוד יומיים וחצי במחלקה.
אחרי כמה שעות במחלקה חזר לינוק במרץ,
שוחרר כשהוא ערני, מחייך ומרגיש מעולה.

• הוסף לסימניות
הבן שלי עבר בגיל 5.5 חודשים, שקל 5 קג.
יום וחצי בטיפול נמרץ, אח"כ עוד יומיים וחצי במחלקה.
אחרי כמה שעות במחלקה חזר לינוק במרץ,
שוחרר כשהוא ערני, מחייך ומרגיש מעולה.
תודה!
אצלי 6 חודשים 4 ק"ג
אחרי שבוע שייך לחזור לשגרה מלאה כולל יציאה למטפלת?

• הוסף לסימניות
שלי היתה בת שנה וחצי
יום וחצי בטיפול נמרץ, יומיים במחלקה והביתה.
מדהים איך הקטנטנים האלו מתאוששים מהר.
אבל לא שלחתי למטפלת, נראה לי ההנחיה לפחות חודש? אני כבר לא זוכרת.
ואז אחרי חודש פרצה הקורונה, (והלחץ שתדבק...) יצא שהיא נכנסה ישר לגן 3.

• הוסף לסימניות
אחרי שבוע שייך לחזור לשגרה מלאה כולל יציאה למטפלת?
לא חושבת, יש עדיין תחבושת ...
אני לא עבדתי אז לא יודעת מה ההנחיות לגבי מטפלת.

• הוסף לסימניות
שלום,
אני רוצה לשמוע מידע מנסיון על תינוקות קטנים שעברו ניתוח לב פתוח, בעיקר תהליך ההתאוששות לאחר מכן. מהניתוח ועד להתאוששות מלאה.

תודה רבה!
רפואה שלמה
יש ארגון שמנהלת אותו אשה מדהימה וצדיקה,
תעזור לך חינם אין כסף,
הטל' 0527655992
ארגון מיל"י-https://www.milli.org.il/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה