אשמח לשמוע מה מדובר ואיפה אני מקבל פירוט איך עושים את זהתרגיל רגליים על הקיר
אין לי אפשרות לפנות כאןתפני אליי בפרטי אתן לך פרטים
זה הטלפון שלו 0533148488אין לי אפשרות לפנות כאן
אולי אפשר לקבל מייל כי זה מאוד יעזור לי
אפשר פרטים שלו?ממליצים על ד"ר אליהו לביא שרוקח מרקחת (לשתייה). מניסיון לאחר טחורים קשים. להיעלמות ממש בסיעתא דשמיא
מה בדיוק צריך לעשות?תרגיל רגליים על הקיר
יכול בהחלט - ! - לפתור את הבעיה ללא ניתוח
שיפור משמעותי תוך יומיים וסופי לאחר שבועייים שלש. לקרוב משפחה שלי בערך חודשיים לשיפור מוחלט.אפשר פרטים שלו?
תוך כמה זמן?
התרגיל הוא לשכב על הרצפה (לא על מיטה. צריך דווקא משטח קשיח) צמוד לקיר, ולהרים רגליים כמה שיותר צמוד לקיר. שהגוף יהיה ב90 מעלות. למשך 10 דקות לפחות.מה בדיוק צריך לעשות?
ותוך כמה זמן יש שיפור?
אנחנו ממש לקראת ניתוח, ומנסים למנוע...
תזכי למצוות!!התרגיל הוא לשכב על הרצפה (לא על מיטה. צריך דווקא משטח קשיח) צמוד לקיר, ולהרים רגליים כמה שיותר צמוד לקיר. שהגוף יהיה ב90 מעלות. למשך 10 דקות לפחות.
אנסה לבדוק אצל המומחים בתחום מיד בבוקר תוך כמה זמן וכמה פעמים אמור להשפיע.
תזכורתאשמח אם תתזכרי באיזור השעה 9
הוא לא עונה לי בינתיים....תזכורת
כן אבל יש כאלה שסבלו חודש אחרי הניתוח ברמות גבוהות מאודהמשחות עוזרות רק בסיפורים
מכיר כמה שעשו ניתוח בהדסה וחזרו לחיים
מזה אני מפחדת,כן אבל יש כאלה שסבלו חודש אחרי הניתוח ברמות גבוהות מאוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים