דרוש מידע ניתוח להסרת משקפיים - באיזו קופה הכי כדאי

• הוסף לסימניות
לפני שעוברים קופה וכו..
ללכת לבדיקת התאמה...
אחרי שעברתי קופה הסתבר שאני לא יכולה לעבור את הניתוח
גם אני עשיתי בדיקה והתברר כנ"ל שאיני יכולה לעבור את הניתוח הרגיל

היום יש ניתוח של השתלת עדשה ואותו כן אפשר לעבור גם לבעלי קרנית דקה

• הוסף לסימניות
ד"ר דוייב מ"עיניים" הפנה אותי לאופציה של ניתוח להשתלת עדשה עקב מספר גבוה וקרנית דקה. יש מישהו שעשה זאת ויכול להעשיר אותי שאדע אם לחשוב על הכיוון?

• הוסף לסימניות
במאוחדת התעדכנו עכשיו ב1 ל10 במחיר אני לא יודעת כמה אבל מזכירה אמרה לי שזה הנחה משמעותית כדאי לבדוק לפני שעוברים

• הוסף לסימניות
@מקצועי בלבד @אהבת עולם
בעבר היו ביטוחי בריאות עם מרכיב אסתטי
ז"א שהיה ביטוח גם לניתוחים שכל המטרה שלהם היא אסתטיקה בלבד כמו ניתוחים פלסטיים ועוד
גם לייזר נחשב ניתוח אסתטי
כיום, כנראה בגלל הסיבה שהעלתן ביטלו בכל חברות הביטוח את האפשרות לכיסוי זה.
אך מי שהצטרף לפוליסה בעבר, יכול בהחלט להיות מכוסה במרכיב זה

• הוסף לסימניות
נכון להיום.
באיזה קופה יוצא הכי זול דוקטור לוינגר?

• הוסף לסימניות
אני בינתיים מה שיצא לי לברר הבנתי שמאוחדת הכי זולים.
מה אמרו לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה