ניתוח לחדוה חנה בת מרים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.

חדוה חנה בת מרים- החולה ל"ע במחלה, עוברת מחר ניתוח בעז"ה.
אנחנו מארגנים תהילים להצלחת הניתוח ולרפואתה הקרובה המהירה.
את התהילים נאמר היום או מחר.
מי שיכולה להצטרף תפנה אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או בטלפון 0527126072
ותציין מה היא יכולה להגיד- ימים או פרקים.

תזכו למצוות
ובשורות טובות!

נ.ב.(פה בפרוג יש אפשרות לציין ואני ישלח קישור למשפחה)

• הוסף לסימניות
בלי נדר אני יכולה לקרוא תהילים של יום השבת קכ'-קנ'
שיהיה רפואה שלמה,
רק תודיעו מתי בדיוק לקרוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנה כהן;1471739:
בלי נדר אני יכולה לקרוא תהילים של יום השבת קכ'-קנ'
שיהיה רפואה שלמה,
רק תודיעו מתי בדיוק לקרוא.

תודה רבה רבה
תקראי או היום או מחר, מתי שנוח לך

• הוסף לסימניות
אני אקרא בל"נ א'-י'

• הוסף לסימניות
מ-נא (כולל) בעזרת ה'
רפואה שלימה במהרה!

• הוסף לסימניות
הניתוח עוד כמה שעות.....

בשעה 15:00

מי שיכול להתפלל לרפואת חדוה חנה בת מרים

תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה

פירסמנו עכשיו במייל

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התפילות

ב"ה
הניתוח עבר בהצלחה

מחכים לראות איך היא מגיבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה