- הוסף לסימניות
עשיתי ניתוח לייזר PRK לפני שנה וקצת. ההחלמה היתה קלה מאוד. בהתחלה קשה לפתוח את העיניים אבל אחכ זה עובר ורואים ברור. לא מתחרטת לרגע. חיים אחרים בלי להיות תלותי במשקפיים ובעדשות
הניתוח הזה קיים מ 1985 ומבוצע באופן סדיר מאמצע שנות ה 90 בארהב.אמת זה הליך הכי פשוט שיש
ובאמת לא דיברתי על ההליך אלא על התוצאות.. ולא הראשוניות
אני לא יודע על בעיה בעין שלך ספציפית כזו או אחרתאני עשיתי את הניתוח PRK לפני 4 חודשים
העיניים שלי לא החלימו
הפרופ הוסיף לי טיפות אחרות ממה שכולם לוקחים פה
טיפות ללחץ תוך עיני,
וכן עוד עם הטיפות לוטמקס
לא מתחרטת על הניתוח הזה כי גם עם עדשות מאוד סבלתי
עדין לא רואה טוב, במיוחד בחושך ברחוב
ובמחשב
מאוד קשוח
במבט לאחור הייתי מתייעצת עם עוד רופא או שניים
אם לעשות את הניתוח הזה או לא
בעיניים בעיתיות זה לא פשוט ...
אמן!!אני לא יודע על בעיה בעין שלך ספציפית כזו או אחרת
אבל מנסיון שלי במיוחד ב PRK במיוחד במספרים גבוהים
תנו לזמן לעשות את שלו!
כמובן ללכת לביקורת לקחת את הטיפות שזה חלק מההשתדלות
אבל תפילה רוגע סבלנות , ותראו פלאים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //