דרוש מידע ניתוח לייזר לעיניים - שטרסמן או רוטנברג? מה עדיף?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקבוע היום תור לבדיקה של התאמה לניתוח לייזר בעיניים במררפאה של לוינגר אצל שטרסמן או רוטנברג. מה עדיף? אשמח להמלצות, ובעיקר לאלו שפחות מחמיאים... (-אני אקרא מיד, אסמן תודה, ומיד אפשר למחוק...)
תודה רבה!
כמו כן, בביה"ח הדסה מישהו עשה את הניתוח ויכול להמליץ או להלחיץ;)?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל רוטנברגר פצצה של רופא

• הוסף לסימניות
גם אני וגם בעלי וגם חברה ששלחתי וכולנו נהננו

• הוסף לסימניות
5
וירד לגמרי ועשינו שתי סוגי ניתוחים שונים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לקבוע היום תור לבדיקה של התאמה לניתוח לייזר בעיניים במררפאה של לוינגר אצל שטרסמן או רוטנברג. מה עדיף? אשמח להמלצות, ובעיקר לאלו שפחות מחמיאים... (-אני אקרא מיד, אסמן תודה, ומיד אפשר למחוק...)
תודה רבה!
כמו כן, בביה"ח הדסה מישהו עשה את הניתוח ויכול להמליץ או להלחיץ;)?
אם עדיין רלוונטי
אני נותחתי אצל שטרסמן עוד בהדסה (11 מספרים)
אחי נותח אצלו בלוינגר (12 מספרים)
חבר שגם נותח אצלו
וממש מרוצים.
מקצוען, נחמד, אדיב, מרגיע.
למי ששואל אני ממליץ רק עליו!!!

אגב נראה לי שאחי עשה דרך כללית ויצא לו ממש זול אבל את זה אפשר לברר אצל המזכירה שלו

• הוסף לסימניות
אני גם מבררת עכשיו, אשמח למידע:
יש מצב לניתוח לייזר ללא כאבים?
עד כמה מסנוור ללכת אח"כ בחוץ? (מבחינת נהיגה גם)
למי יש הסדרים עם מכבי?
תודה

• הוסף לסימניות
עשיתי באסותא
אצל ד"ר בכר
מרוצה מאד!
כאב לי נורא איזה שבוע
אבל ברוך ד' רואה מדהים
ועברתי בשבילה לכללית
כי שם היא מקבלת ללא תוספת תשלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה