''ניתוח לייזר'' - מידע מועיל...

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות ניתוח לייזר באסותא אופטיק,
אם יש למשיהו מידע, נסיון, או כל דבר מועיל אודה לו מאוד מאוד!!!
(בעיקר מידע על הניתוח בעצמו, לא אם לעשות או לא...)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ניתוח לייזר לפני עשר שנים בעיניים ומאוד מרוצה, שנה אחרי אחי עשה וגם הוא מאוד מרוצה.
איזה מידע את רוצה לדעת?

• הוסף לסימניות
קודם כל זה מה שרציתי לדעת..

שמישהו עשה והוא מרוצה...
כמו"כ אשמח לדעת כמה זמן לוקחת ההחלמה והאם זה קשה
כמו"כ האם עשיתם אצל רופא מסוים או שאין ענין בזה
קצת רקע אם את יכולה...

• הוסף לסימניות
ההחלמה מהניתוח היתה יותר קלה מההחלמה מבדיקת ההתאמה. היה מספר של ארבע וחצי וצלינדר גבוה וירד לגמרי. לאחי היה מספר 11 וגם ירד לו לחלוטין.
עשיתי בעיניים אצל ד"ר יוסף דוייב וממש הייתי מרוצה. שווה!! כיף לקום בבוקר ולראות.

• הוסף לסימניות
הבנתי שלאסותא יש שיטה שונה משיטת הלייזר הרגילה ושזמן ההחלמה שלה יותר ארוך, אבל מצד שני יש לה יתרונות אחרים. מישהו עשה הסרת משקפיים בשיטה שלהם ויכול לדווח על התוצאות?

הסרת משקפיים בלייזר בשיטה ה"רגילה" אח שלי ואבא שלי עשו לפני כ-7 שנים וב"ה שניהם מרוצים מאוד.
אני מתלבטת בין השיטה הישנה לשיטה "החדשה" - בעיקר מהסיבה שבשיטה הישנה אין אפשרות לעשות ניתוח חוזר אם המספר עולה שוב (וכאשה יש לי ממה לחשוש, ד"ל) ובשיטה החדשה יש אפשרות לעשות תיקונים חוזרים בלי בעיה (לפי הבנתי).
אשמח לשמוע חוות דעת לכאן ולכאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתילדה10;889299:
ההחלמה מהניתוח היתה יותר קלה מההחלמה מבדיקת ההתאמה.
באמת, זה קשה, לא רואים טוב אחרי זה?? כמה זמן??

• הוסף לסימניות
אני וגיסתי עשינו את הניתוח לפני שלש שנים באסותא ואנחו מאד מאד מרוצות.
לא זכור לי שבדיקת ההתאמה גרמה לאי נוחות או צורך בהתהוששות
מה שכן שההחלמה מהניתוח לקחה 3 ימים לפחות שבהם הייתי מנוטרלת לגמרי מתפקוד
אבל הכל שווה בשביל לא לסבול כל היום מדלקות בעיניים בגלל העדשות ולהתעסק עם תמיסות וכו'
היום פשוט שכחתי שפעם היה לי עדשות...
שווה שוה!!!

• הוסף לסימניות
מאיזה מספר מומלץ ליעשות את הניתוח הזה?

כמה זמן עד שהראיה ברורה לגמרי?
מישהי אמרה לי לאחר כמה שבועות שהיא עדיין לא רואה מאוד ברור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצלחה;889481:
מה שכן שההחלמה מהניתוח לקחה 3 ימים לפחות שבהם הייתי מנוטרלת לגמרי מתפקוד

לשכב במיטה או חוסר ראות בלבד, אי אפשר ללכת, מה בדיוק??

• הוסף לסימניות
לכל ניתוח יש סיכונים משלו, אני אישית עברתי אינטראלאסיק בעיניים, ואני מאד מרוצה (אצל ד"ר הירש) תוך שבוע יכולתי למצמץ מול המסך. בתוך פחות מזה פשוט רואים כמו קודם בלי משקפיים- קרי -מטושטש.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון - חוסר בראיה לתקופה

בעלי עבר את הניתוח הזה לפני כשלש שנים באסותא והיה מאד מרוצה מהיחס,מהרפואה המתקדמת ומהתוצאות (הוא עשה את הסוג ניתוח הישן יותר)-היה לו מספר 11 והיום הוא רואה מעולה! אבל מה שהוא לא לקח בחשבון זה שהוא לא יכל לקרוא למעלה מחודש!!! ומאחר והוא אברך זה ממש הפריע לו ללימוד- הוא היה לומד עם זכוכית מגדלת והרבה מאמץ (הוא עשה את הניתוח באמצע בין הזמנים של אב ואמרו לו שאחרי שבוע -שבועיים הוא יראה כרגיל אבל למעשה לקח לו הרבה יותר ורק אחרי החגים חזר למסלול! לגבי כאבים - מלבד ביום הניתוח לא היו כאבים כלל!

ולמרות כל זה אני מתכננת לעשות את הניתוח בעצמי ביום מן הימים...תענוג להיות ללא משקפים, עדשות, תמיסות וכל הדברים הנילוים...

• הוסף לסימניות
עוד משהו

מה שהוא עשה נקרא A S A ואם יש צורך אפשר לעבור את הניתוח כמה פעמים ללא בעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;890304:
מה שהוא עשה נקרא A S A ואם יש צורך אפשר לעבור את הניתוח כמה פעמים ללא בעיה

נשמח אם תספרי ותפרטי לנו
על ההבדל בין השיטות,
סיכונים, עלויות
והמחקר שעשיתם לפני שישמתם את הצעד הזה...

נ.ב.אם זה כ"כ פשוט, למה לא ממליצים לכל בעלי המשקפיים?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בעלי עשה את הניתוח
היה לו מספר מאד גבוה
ואמרו לו מראש שיתכן מאד שהוא יזדקק לתיקון - כי במספרים גבוהים זה קורה פעמים רבות - ואכן הוא לא רואה 100% טוב היום (משהו כמו 2-)
ההחלמה היתה קשה - כמה שבועות של יובש לא נעים בעיניים וכולי . הימים הראשונים היו ממש קשים וכואבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;890312:
בעלי עשה את הניתוח
היה לו מספר מאד גבוה
ואמרו לו מראש שיתכן מאד שהוא יזדקק לתיקון - כי במספרים גבוהים זה קורה פעמים רבות - ואכן הוא לא רואה 100% טוב היום (משהו כמו 2-)
ההחלמה היתה קשה - כמה שבועות של יובש לא נעים בעיניים וכולי . הימים הראשונים היו ממש קשים וכואבים.

מתי הוא עשה, ובאיזו שיטה?

• הוסף לסימניות
לפני חמש שנים כמעט
אצל דר לוינגר בעיניים. נראה לי שקראו לזה לסיק או משהו כזה. יש כזה שם?

• הוסף לסימניות
מקריאה באתר "עיניים" כתוב ששיטת ה"לאסיק" הוותיקה כבר לא בשימוש אצלם מכיוון שיש שיטות חדישות יותר הנקראות "אינטראלאסיק", "לאסק" ו"וויב פרונט".

מישהו יכול לספר מניסיונו או מנסיון קרוביו על אחת משיטות אלו?

• הוסף לסימניות
מה שבעלי עשה נקרא ASA לאסק או PRK הכל אותו דבר והוא עשה גם wavefront היה לו מספר אחד עשרה ואמרו לו שיתכן שיצטרכו תיקון אבל בתכל'ס הוא רואה 6:6
לא כל אחד מתאים לניתוח צריך שתהיה לעין עדשה בעובי מסוים
מה שכן לגבי מיקום הניתוח מאד מאד המליצו לנו על אסותא וב"ה אנחנו מאד מרוצים

• הוסף לסימניות
לכל ניתוח יש סיכונים משלו, אני אישית עברתי אינטראלאסיק ב "עיניים", ואני מאד מרוצה (אצל ד"ר הירש) תוך שבוע יכולתי למצמץ מול המסך. בתוך פחות מזה פשוט רואים כמו קודם בלי משקפיים- קרי -מטושטש.
כדאי גם לדעת שבאמת יש יובש בעיניים בקיץ ובאביב, יש צורך להצמד לדמעות מלאכותיות לתקופה, אבל זה שווה ואני לא מתחרטת!!
אגב, עשיתי לפני 9 שנים כשהאינטראלאסיק היה בחיתוליו והיה יקר מאד- אך מוביל, ועודנו מוביל גם היום. אבל לא כל אחד צריך דווקא את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה