התייעצות ניתוח לייזר- עיניים

• הוסף לסימניות
ניתוח לייזר להסרת משקפיים לבעל מספר גבוה (מעל 9)
מי עשה והיה מרוצה?
איפה? אצל איזה רופא?

האם יש המלצות/ דיס המלצות על פרופ' לוינגר מהדסה אופטימל?

נשמח לכל מידע מקדם
תודה!

• הוסף לסימניות
אני הייתי מספר 2 ועשיתי ניתוח
אם רלוונטי לך אספר לך בכיף

• הוסף לסימניות
מומלץץץ!!!!
אני עשיתי במספר גבוה (שמונה ורבע לשמונה) + צילינדר,
אצל ד"ר לווינגר בעצמו מ"עיניים" (תוספת של 1000 ש"ח), אבל היה שווה כל שקל!
בלי כאבים בכלל!
רואה מעולה, ב"ה שנתיים אחרי והראייה שלי טובה מאד ב"ה.
בלי תופעות לוואי כמו יובש, רגישות לאור, סינוורים, בעיות...
בקיצור- מומלץ!!

מה שכן, אין להם הסדרים עם מאוחדת שיא (נכון לשנתיים קודם, כדאי לבדוק), לכן זה יוצא יחסית יקר, הרבה יותר מאסותא שאפשר להגיע ל 7.5.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, עוזר מאד לשמוע!
על פרופ' אבי סלומון ועל הדסה אופטימל בכלל, יש למישהו המלצה / דיס?

• הוסף לסימניות
ניתוח לייזר להסרת משקפיים לבעל מספר גבוה (מעל 9)
מי עשה והיה מרוצה?
איפה? אצל איזה רופא?

האם יש המלצות/ דיס המלצות על פרופ' לוינגר מהדסה אופטימל?

נשמח לכל מידע מקדם
תודה!
אני עשיתי בהדסה אופטימל
אני מספ ר מעל 9 הנמתח הי פרו' פרוכט
מרוצה עד הגג
(לוינגר לא בהדסה אופטימל-ולמספרים גבוהים הוא מציע ניתוח שבו מכניסים לך עדשה קבוע לעין....(בסביבות ה22000!))

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר שאלה נוספת? - ניסית בעוד מקומות לעבור בדיקת התאמה ?
אצלי דוייב ואסותא לא הסכימו להוריד הכל ואבי סלומון כן, הניתוח מחר והפיק ברכיים הגיע :(
יודעת שיש כאלו שפחות מאשרים
אבל סלמון הוא אחד הגדולים אם לא ה...
והוא אחראי מאד
לא חושבת שיש מה לחשוש אם הוא נתן אישור לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה