עזרה ניתוח מיני מעקף - הצילו! יש לי היום ניתוח ואני רועדת מפחד!

• הוסף לסימניות
יש לי היום ניתוח מיני מעקף.
קראתי עכשיו על שניים שנותחו ורוצים לחזור למצב הקודם...
שוקלת לבטל או לדחות!!!
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
מכירה כמה שעשו
ממליצים בכל פה
איכות החיים שלהם השתנתה כ"כ לטובה אח"כ!!!!

• הוסף לסימניות
אבא שלי נותח לפני שנה ונהיה בן אדם חדש!
הוריד יותר מ 50 ק"ג
לא מתחרט לרגע

• הוסף לסימניות
היתה כאן כתובת מייל שנעלמה אם יש לך מה לעזור לי אשמח לשמוע ואם את לא מעוניינת רק תגידי אם את בעד או נגד.
תודה

• הוסף לסימניות
מכירה שניים שעשו, היום כמה שנים אחרי- רזים ומרוצים, המון הצלחה!!! מתרגשת בשבילך אפילו שלא מכירה אותך, זה מהפך עצום כמו כל שינוי זה קשה אבל משתלם המון בהמשך!

• הוסף לסימניות
שוקלת לבטל או לדחות!!!
מה אתם אומרים?
אני ממש מתחבר לכתוב... נשמח מאוד לשמוע ממך מה היה בסוף האם נותחת ואם כן האם את מרוצה וכדו'

• הוסף לסימניות
מכירה כמה שעשו ומודים לה' על הפטנט של מיני מעקף!
אצל שתיים ממכורותיי זה הביא לשמחות ב"ה והאחרות נהנות מאד!!!

• תודה
Reactions: B&B
  • הוסף לסימניות
שוקלת לבטל או לדחות!!!
מה אתם אומרים?
ערב טוב,
יש לי עוד חודש ניתוח מיני מעקף
האם עשית בסוף את הניתוח ואיך היה ההחלמה ? אני מאוד מפחדת.
היום שאת אחרי את ממליצה? לא קשה לך.
וספרי לי קצת על ההחלמה ממש יעזור לי.
תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
@אושר שמח
הבנתי ממישהי שעשתה שהיה לה קצת קשה לישון אחרי הניתוח כי היה לה בעייה עם המיצי קיבה, היא הצליחה להירדם רק בישיבה על כיסא/כורסא בשבוע שצמוד לניתוח.
וכן אחרי הניתוח היא לא מסוגלת לאכול יותר מחצי מנה במסעדה..
לקחת בחשבון :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה