אסטרטגיה ניתוח קמפיינים - בחירות לכנסת ה-24

רוצה להגיב כאן? חובה לאשר שקראת את ההודעה בתחילת האשכול!

• קראתי את הכללים בהודעה הראשונה של אשכול זה.

• אני מודע לאפשרות שהודעתי תימחק ללא הסבר מראש, ועל דעת זה אני מגיב כאן.

• אני מודע שאם אכתוב הודעות שאינן עומדות בכללים, הן יהיו ההודעות האחרונות שלי באשכול זה.

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
img-20210303-wa0011_optimized.jpg

נראה לי שהמודעות עם הטיקטוק והטויטר מחזקות את הניתוח של @מישהו12 בדבר הפניה גם לקהל חרדל"י ושות'.
זו ממש הפתעה בשבילי, אך כך זה נראה לפי סגנון הקמפיין שלא כ"כ מתאים לבייס החרדי.

@רסיס לילה
אתמול בקול חי אצל מימרן טען נחשוני בתוקף שיהדות התורה לא צריכים להשקיע בבוחרים שהולכים לקלפי כי אלו בסופו של דבר מול הקלפי יניחו הכל בצד וישלפו פתק ג' למרות כל המרמור וכו', ולא יהינו לקחת פתק אחר של סמוטריץ וכדומה.
רק הבעיה היא עם אלו שלא ייצאו כלל להצביע ואותם יהיה קשה הרבה יותר לשכנע.
אני חושב שהוא צודק מאה אחוז, ויש המון חסידים וכדומה שלא יילכו כלל לקלפי.
ההבדל באופי הקמפיין הוא ברור מאד, ולכן אני עדיין חושב שיש מקום גדול לחזק את הקמפיין של גאוות יהדותנו, ופחות את קמפיין הגאוות חרדיותנו.

בין אם זה מעורר דחיה ובין אם לא, זה נועד כדי להכניס לאנשים עמוק, עמוק בשכל ,שהיחיד שיכול להושיע אותם ועושה למענם דברים זה ביבי.
והתאוריה אומרת שגם אם בהתחלה זה מעורר דחיה בסופו של דבר זה נכנס לאנשים לראש והופך למציאות.
(סוג של שטיפת מוח אם תירצי...)
גם לפיד עושה שטיפת מוח רצינית לבוחריו... הפרסומות שלו צצים מידי פעם בכל מיני ערוצים, וזה די חופר שכל 7 דקות יש פרסומת שלו במשך 15 שניות לפחות, ולפעמים גם חצי דקה עד דקה.

נראה לי שהמודעות עם הטיקטוק והטויטר
לכן אמרתי שיש טעויות בקמפיין הזה.בציבור החרד"לי ששוקל להצביע ג', לרוב אין סמארטפונים, לא יודעים מה זה טיקטוק וטוויטר, ולהרבה אין אינטרנט בבית.
אגב-שכחתי להגיד-אבל זה לא רק תחושבת בטן שלי.לרכזים של נעם אמרו בפירוש לדאוג שאנשים לא ילכו להצביע ג'.

מורן אזולאי: גורם מקצועי (ולא פוליטי) שמעורב מאוד במערכה הזאת מספר הערב על קרב מטורף שמתחולל מתחת לפני השטח בין סמוטריץ׳ ליהדוה״ת. לדבריו הוא כולל איתור קהל יעד וגם פעילות רשת עניפה ללא טביעות אצבע. צפוי להתחמם יותר בשבועיים הקרובים. הרקע לקרב המטורף: פוטנציאל גדול של סמוטריץ׳ להתחזק על חשבון יהדות התורה בעקבות משבר הקורונה. ביהדוה״ת מזהים את הכרסום של סמוטריץ׳ בקהל שלהם וכבר עכשיו מתכוננים להשיב אש. יהיה פה מעניין בגזרה הזאת.

רק לא הבנתי מה שכתוב בפתק הרשימה החרדית ביותר בגוש הימין, וכי בגוש השמאל יש רשימה חרדית יותר, אולי רע"מ?
זה מתייחס להודעתו של הרבי מחב"ד, להצביע לרשימה החרדית והימנית ביותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה