קופירייטינג ניתוח קמפיינים לבחירות - לכנסת ה25

מצב
הנושא נעול.
ביביבא בב"ב
הולך להיות יותר נזק מתועלת לכל הצדדים
אין עניין לפתוח תיבת פנדורה (בחורי ישיבה יגיעו יהיה חילול ה' והרבנים יאלצו לצאת כנגד האיש...)
עדיף להמשיך עד גבול ר"ג

קמפיין ש"ס על יהדות.

img-20220920-wa0164_optimized.jpg

ביביבא בב"ב
אין עניין לפתוח תיבת פנדורה (בחורי ישיבה יגיעו יהיה חילול ה' והרבנים יאלצו לצאת כנגד האיש...)
עדיף להמשיך עד גבול ר"ג
קריית הרצוג, לא מרכז בני ברק
נראה שהיה מי שחשב לפני שבחרו את המיקום הזה
1663673137479.png

בשביל לקרוץ לבחורים הספרדים שלומדים בישיבות האשכנזיות.
כידוע הם מתחילים סליחות ביחד עם האשכנזים, רק שהם אומרים את הסליחות הספרדיות...
א. בדרך כלל אין להם אפשרות לראות את זה
ב. הסרטון הזה לא מדבר אליהם
ג. אולי זה לאשכנזים דלי"ם שונים גם עליהם

צודק. ולכן אנחנו בני עדות המזרח היינו רעבים לשינוי בעניין.
תודה.
אני לא מבין מה הבעיה, יש קמפיין/הבטחת בחירות וכו' בשביל להביא מצביעים, ויש את מה שהם עושים בפועל.
[אני לא אומר שהם לא מתעסקים בפועל גם ביוקר המחיה, אלא שבשביל להביא מצביעים מדגישים את מה שחשוב למצביע הפוטנציאלי, מי שמעניין אותו יהדות הוא לא מצביע פוטנציאלי, הוא יצביע על כל מקרה, ולכן הם מקבלים קמפיין משני.]

אני לא מבין למה הם שמים את המילה "מעונות" מתחת לרגל הדורסת, הייתי שם תמונה של כולל או לפחות את המילה "אברכים"
כי זו סדרה של ציטטות מהעיתונות.
הכתבה המצוטטת היא בעניין המעונות.

ביביבא בב"ב

למתענינים: האירוע בוטל

כי זו סדרה של ציטטות מהעיתונות.
הכתבה המצוטטת היא בעניין המעונות.
אבל המשפט "לא ניתן להם להמשיך לדרוך על האברכים" לא מתאים לתמונה שבה דורכים על מעונות.

הנזק גדול מהתועלת, לכאו' כולם מבינים את זה
אבל השאלה מה חשבו עד עכשיו
הוא הרי לא טירון, ולא פעם ראושונה שהוא היה בבני ברק וראה למה זה גרם

למה אני לא מצליח להטמיע את הסרטון הזה?

נערך לאחרונה ב:
הטעיה מכוונת, אין תרחיש כזה מצד החרדים
וגם לא מצד ישראל ביתנו, וגם לא מצד יש עתיד, (לתת את זה לגנץ)
לא הבנתי במה הוא יותר טוב מרע"מ בזה?

ובפרט שמקלב מזכיר את קווי היסוד של הימין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה