ולכן, גם הבחירות כאן כדי להישאר...בקיצור, לברמן כאן כדי להישאר
זה רעיון טוב ליום הבחירות. כי אם זה יפורסם מוקדם יותר השמאל יעשה בזה שימוש.מה דעתכם על רעיון:
פחות משנה למי- אבל
ימני - מצביע!!
-אומרים לא לטיבי בראשות ועדת הכספים.
- אומרים לא לרון קובי במשרד הפנים (שליברמן יאכל פאדיחות על זה שבכלל נפגש איתו...)
על החתום: מפלגות הימין.
קראתי חלק מהתגובות על ליברמן.
להלן הניתוח שלי לגבי אופי הקמפיין שלו.
(גילוי נאות: אני גר בעיר ש-30 אחוז מהאוכלוסיה היא רוסית).
ליברמן יודע שהציבור שלו ברובו הוא אתאיסט מוחלט.
אוכלי נבלות וטרפות, מחללי שבת בפרהסיה, אנשים גסי רוח במיוחד.
רק שתבינו, הם הולכים ברחובות עירי בקיץ עם מכנסיים קצרות ללא חולצה.
הם פשוט "איוונים" כאלה.
כשהם ראו במשך השנים את החיבור של המולדובי עם חבריו החרדים, הם פשוט התחילו להצביע ללפיד ודומיו. (לא מרצ, כי הם בדרך כלל ימניים).
ליברמן ראה את זה, והפנים.
הוא פשוט תוקף את החרדים בצורה כל כך גסה, כי הציבור הרוסי הזה מדבר בצורה הזו.
אינני בטוח,
אך די ברור לי, ששלושת המנדטים שנוספו לו בבחירות מועד ב',
נוספו מהאנשים הגסים והוולגרים האלה.
אשמח לתגובות והערות על הניתוח שלי.
(אני כותב זאת, כי רבים מעמיתיי חושבים שהמנדטים שנוספו הם ישראלים אנטי דתיים. אני אינני מסכים עם זה. לפחות 75% מהם, אלו רוסים שחזרו כביכול הביתה)
כישרון!על זה מה אומרים ?צפה בקובץ המצורף 602913
לגמרי ...בא נגיד שביבי מושחת אבל לבנ"א ההזוי הזה תיתנו לנהל מדינה??????
נכון!אני ממליץ לכולנו, פחות - לשפוט אנשים שאנחנו לא מכירים, ובוודאי כאלה שהיכרות שלנו איתם נעשית ע''י מתווכים לא כ''כ אובייקטיביים.
גנץ אדם שניהל בעבר את צה''ל, במקרה שינצח יוכל גם לנהל את המדינה. זה שאנו רגילים ל/ואוהדים את נתניהו לא אמורה להפחית מערכו של גנץ.
שהאמת תמיד תנצח.
החבר'ה מאחורה לא חגורים, לא פלא שיאיר נתן לו את ההגה..חזק ביותר!!!צפה בקובץ המצורף 602875
ובנימין גנץ שיש לו (אולי) יכולות צבאיות כרמטכ''ל מוצלח (ככה אמר בזמנו ביבי מיודענו) פחות מוכיח כישורים של מנהיג מדינה!!!
ת'אמת לדעתי יאיר לפיד (הרשע וכו'... אכמ''ל) הרבה יותר טוב ממנו בתקשורת !
הנושא של חשיבות היכולת התקשורתית נטחן....תקשורת זה חשוב מאד אבל זה לא ניהול מדינה. היו בעבר מנהיגים רבים שהביאו להישגים גדולים בלי הבנה רבה בתקשורת. וגם בלי יועצי תקשורת.
אגב, יאיר לפיד, הוא דוגמה טובה, אבל בדיוק להפך, הוא אלוף בתקשורת אבל מנהיג גרוע, (מנותק, לא מקשיב, לא לומד וכו').
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים