אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.
והנה זה מתחיל:
יובל קרני: יש לי תיאוריה: יכול להיות שעמיר פרץ מתנפל עכשיו על כחול לבן כדי להכשיר כניסה של מפלגת העבודה וגשר לממשלת נתניהו?...

והנה זה מתחיל:
יובל קרני: יש לי תיאוריה: יכול להיות שעמיר פרץ מתנפל עכשיו על כחול לבן כדי להכשיר כניסה של מפלגת העבודה וגשר לממשלת נתניהו?...
לי יש תיאוריה שפשוט לא יצטרכו את התיאוריה הזו כי יהיה 61:)
תחשוב טוב יהיה טוב!

ואגב, אל תשכח את הפוטנציאלית לעריקה ששרופה בכחול לבן..
כבר לפני שנה דיברו עליה כמועמדת פוטנציאלית לעריקה, ומה שיצא מזה אלו שתי מערכות בחירות נוספות.

כבר לפני שנה דיברו עליה כמועמדת פוטנציאלית לעריקה, ומה שיצא מזה אלו שתי מערכות בחירות נוספות.
אין הבדל בין אז לבין היום?! נו באמת. הכל השתנה.
המעמד שלה בכחול לבן, המעמד של כחול לבן עצמה, המצב הישראלי ביחס לבחירות.. ועוד היד נטויה

17.3 - דברי הפתיחה של הסנגור הראשי ב"משפט נתניהו":

במקום זה, בו אני עומד לפניכם, שופטי ישראל, ללמד סנגוריה על בנימין נתניהו - אין אני עומד יחידי; עִמדי ניצבים כאן בשעה זו שני מיליון סנגורים - -

00:05 > נתניהו דחה את נאומו בגני התערוכה: מכנס את בכירי הליכוד במטרה לדון כיצד לשמור על טוהר ספירת הקלפיות.
00:12 > איילה חסון: העיכוב בנאום נתניהו בעקבות הגעת תוצאות אמת שמצמצמות את ההפרש בין הליכוד לכחול לבן.

1583189789833.png

עדכון למדגם של ׳ערוץ 13׳ - גוש הימין יורד ל-59 מנדטים. מפלגת יהדוה״ת יורדת מ-8 ל-7 מנדטים

רחמנות על פינדרוס:(

תיקון תוצאות המדגמים - ערוץ 13:
הליכוד 37, כחו"ל 34, ערבים 14, ש"ס 9, ג' 7, ימינה 7, ליברמן 6, עבודה 7.

עברתי על מספר קלפיות בפריפריה, השוואה של הקודם לעכשיו:

יש גידול במספר המצביעים,
הליכוד גדל משמעותית.
ג וש"ס אותם מספרים+-
ימינה, עוצמה וליברמן בירידה קלה.
יש לכחול לבן יותר ממה שהיה להם בפעם שעברה.

הערכה שלי, המדגמים (הראשוניים) דיי נכונים.
הערה, אולי הפער בין ליכוד לכחו"ל לא כ"כ גדול כפי שחושבים..

עדכון מדגם חדשות 12:
הליכוד 37, כחו"ל 32, ערבים 15, ימינה 6, ש"ס 9, ג' 7, ליברמן 7.

עדכון מדגם חדשות 12:
הליכוד 37, כחו"ל 32, ערבים 15, ימינה 6, ש"ס 9, ג' 7, ליברמן 7.
השינויים הם שיש כאן שעבר מנדט מכחו"ל למשותפת.
ומנדט מימינה לליברמן

תיקון תוצאות המדגמים - ערוץ 13:
הליכוד 37, כחו"ל 34, ערבים 14, ש"ס 9, ג' 7, ימינה 7, ליברמן 6, עבודה 7.
השינויים, ג' יורדים אחד, ליברמן יורד 2.
עבודה עולה 1 וכחו"ל עולה 2

קיצר, כל הלילה זה יהיה פינג פונג, בזבוז זמן.
בסוף, קולות החיילים ישנו את התוצאה שוב.
אבל בגדול זה הכיוון, ב"ה המצב טוב.
מצפים לישועה מוחלטת.
לילה טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה