אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.
ועדיין הסקרים מתסכלים! מתסכל שעם כל ההבדלים החדים והמהותיים בין ביבי לגנץ והאינטנסיביות של ביבי בשטח והקמפיין המדליק שלו, אין הכרעה בגושים!!! כלומר יש פה ציבור שאבד לימין ומקום קבורתו טרם נודע לקופריטריים שדופקים את הראש בקיר כדי למצוא את המוצא אליו
מה עוד צריך כדי להפנים שגנץ האיש הלא נכון במקום הלא נכון ??? מה עוד צריך כדי להבין שהאיש לא כשיר ולא אפוי ??

זה לא פשוט, ביב ממתג העל הצליח למתג את המחנה היריב ואת השואפים לניקיון כפיים כ'אנטי ביבי' כ"כ חזק שגם הם השתכנעו מזה.
גם אם תשים מטאטא במקום גנץ התוצאה תהיה שווה.
הם רק רוצים דבר אחד, להפיל את ביבי.
אלף אסטרטגים לא יצליחו להשיג אלפית ממה שפרשיות כמו המימד החמישי ופרשת הרפז ישיגו.

ממש לא קשה לעלות על זה
יש שחקנים, כתיבת תסריט, עריכה, צילומים, מקום הצילום, דוברי רוסית וכו'

וכבר היו מקרים בעבר, יש ע"ז אכיפה חזקה, זה נוגד את טוהר הבחירות...

תרשו לי, אבל להערכתי זה בכלל לא צולם בארץ. הגיוני לי מאוד שזה צולם באוקראינה/ רוסיה. עם רוסים אוטנטים בדולר וחצי

אתה לא מבין שזה האסטרטגיה שלו?!
עדיף שלא יפתח את הפה, וכולם יראו את הפאדיחות..;) :p

גנץ מסתכל אליך ישירות
נתניהו מסתכל על משהו אחר (על שרה או משהו אחר) וזה נותן תחושת התנשאות שלא אכפת לו ממך הוא מסתכל על דברים אחרים
לא נראה לי שהמבט החודר אלי של גנץ נותן לי תחושה של אכפתיות כלשהי...

לגבי ביבי: ממש לא מסכים!
כמו שאתה לא מרגיש התנשאות או חוסר אכפתיות כאשר קרוב או ידיד מסתובב לצד אחר, ואפילו אם הוא צולם כך,
אתה הרי לא מצפה שהוא יביט רק אליך כל הזמן..

ביבי צופה אל העתיד (בטוח..)!

הבעיה כאן זה עווית החיוך המתנשא.
שום התנשאות, זה הפרצוף שלו בד"כ, ואפילו כשהוא מדבר הוא נראה קצת מחייך.

משום מה נראה לי שאנחנו לא לוקחים זאת בצורה הנכונה, חבל שלא מפיקים איזה קומדיה מצחיקה, כן קורעת, עם השחקן המוכשר הזה, פשוט הוא גאון גאון, כן בגי דנץ שמו, הוא אלוף באמת, תראו איך הא יוצא דביל בכזה תמימות, ונראה שמשחק אותה מושלם......:D:D:D:D
או שאנחנו הולכים ליפול איתו בגדול, סליחה לא בגדול בענק,,,,,:confused::confused::confused::confused::confused:

הקריין בסרטונים של אגודת ישראל מסיים תמיד במשפט "נאבקים על הזכות הקיום".
למה הוא מכניס את ה' הידיעה לפני המילה "זכות".
הוא לכאורה אמור לומר "זכות הקיום".
לא ברמקולים שלי...
הוא אומר זכות הקיום בלי שום ה' לפני הזכות.

סדרת ההמשך לאם בארזים נפלה שלכת:
בנפול עליך אויבך אל תירא.
אם גנץ יכול להיות ראש ממשלה אז זה יכול להיות פסוק...
אבל את האמת זה לא אימרה מוצלחת כי זה תלוי מאיזה קומה הוא נופל עליך...
אם זה מקומה חמישית למשל (המימד החמישי) זה יכול ממש לכאוב...

נערך לאחרונה ב:
המומחה העולמי לשפת גוף והחוקר במשטרה ד"ר אמיר הלמר למנחם טוקר בשידור ב"קול חי":
"בני גנץ סובל כנראה מדיסקלציה וממשהו נפשי. לגבי המימד החמישי הוא שיקר בוודאות בשידור לפי שפת הגוף".

ביבי אמר אתמול בכנס
שגנץ הוא חיקוי של ביבי מעלי אקספרס....
כלומר חיקוי עלוב ברמה של סין.
כנראה הוא התכוון שסין יצרו לאחרונה משהו שהלך ותפס תאוצה וכולנו תקווה שיתפוגג בקרוב אבל עדיין מחזיק מעמד לשם שינוי וזה - הקורונה...
ככה גנץ הוא משהו שהלך ותפס תאוצה וכולנו תקווה שיתפוגג בקרוב אבל עדיין מחזיק מעמד....

לאגודת ישראל יש את הקליפ היומי
אז לגנץ יש את הגמגום היומי...

קבלו את 'תושבי צה"ל' (כמעט היה שם 'חיילי העוטף')

ואחרי המשקפיים והסוכריה
קבלו את נאום הבקבוק...
מי יכול להעלות את סרטון הסוכריה

מי יכול להעלות את סרטון הסוכריה

גנץ נואם היום בעוטף עזה.

קודם כל - מזל שהוצאת את הסוכרייה מהפה לפני הנאום, (רק חבל שהוא לא מוציא אותה כל פעם לפני שהוא מדבר..).

מה זה אמור להביע??
הבן אדם נראה עייף ומיואש בעצמו/מעצמו..
(לאן נכנסתי - למען ה'?? חשבתי שעם קצת עזרה מהתקשורת ומערכת המשפט, כבר מזמן אהיה פה בעה"ב!
בחלומות השחורים לא דמיינתי כזה סרט רע.
אם היה אפשר, מזמן הייתי פורש לאנונימיות האפורה והמשעממת,
אבל אין ברירה, ניפחו אותי כ"כ גדול, שאני מקווה מאוד שאשרוד בלי שהבלון יתפוצץ לי בפנים)

מילים גבוהות, יומרות בשמיים, אבל הוא נראה בכלל לא מאמין למה שהוא מוציא מהפה.
אם הוא לא היה מרכין ראש מידי פעם לקרוא את הכתוב (עם ניקוד) הייתי חושב שהוא חלק מהפלקט..

אה, הנאום נגמר?!
אפשר סופסוף להחזיר את הסוכרייה לפה, (לא נעים להשאיר אותה לגבי..)

חה חה חה חחחחחחחחחחחחה

תבדקו בסרטון הסוכריה, רגע אחרי שבני מחזיר את הסוכריה לפה ומלקק את האצבעות, הוא לוחץ לגבי את היד,

מסכן, כל הנאום הוא לא הבין למה דביק לו...

איכככככס

אבל האמת לא יפה לצחוק, הלא כבר נאמר "בנפול עליך אויבך" וגו'

טוב, חברים
אני שונא להיות האיש הרע
ואני מדבר גם עלי, לא אישי לאף אחד...

בואו נשאיר את האשכול מקצועי
לניתוח קמפיינים קיימים
לגופם של דברים ולא לגופו של איש
וללא סתם דעות אישיות על רמתו של אדם כזה או אחר

ניתן כמובן לנתח נאומי בחירות,
זהו חלק בלתי נפרד מהקמפיינים
כל עוד זה בגדר ניתוח מקצועי ודיון פורה

אחרת סופו של אשכול זה
יהיה כמו החיקוי מאלי-אקספרס 'איך מנצחים 3'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה