אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.
הנה הניחו שלי, ואני באמת ככה חושב. (לא רק משאלת לב).
הליכוד - 35
כחו"ל - 32.
הערבים- 13
העבודה - 10
ש"ס- 8
יהדות התורה - 8
ימינה - 7
ליברמן - 5

ליברמן הולך לאבד גובה.
כל הסקרים האחרונים מראים את זה, וזה רק ילך ויגבר עד הבחירות, כך שלדעתי הוא יגמור ב-5.
רק זה לא עוזר הרבה, כי הגוש גם לפי זה מסיים ב- 58.

אחרת לא היה קם היצור הזה שנקרא 'מכון הסקרים של דיירקט פולס' שמייצר סקרים שעושים טוב רק לצד הימני של המפה...
במועד ב' הוא היה הכי קרוב לתוצאות אמת
הוא סוקר יותר אנשים בסקרים שלו ממכונים אחרים
הוא חזק ביכולת לזהות גם קהלים פחות מפולחים וממוקדים
וגם בבחירות אלו הוא כבר קרוב לחודש מצביע על מגמה שהליכוד יותר גדול מכחו"ל
אם כבר אז המכונים האחרים שפתאום סידרו את עצמם לפי ה"מומנטום" בלה בלה נראים קצת יותר מגוחכים
ועדיין זה רק סקר

הליכוד - 35
כחו"ל - 32.
הערבים- 13
העבודה - 10
ש"ס- 8
יהדות התורה - 8
ימינה - 7
ליברמן - 5

ליברמן הולך לאבד גובה.
כל הסקרים האחרונים מראים את זה, וזה רק ילך ויגבר עד הבחירות, כך שלדעתי הוא יגמור ב-5.
די מסכימה עם זה (ז"א די משערת ככה...)
אבל לדעתי ש"ס תעלה קצת על חשבון הליכוד.
ש"ס לפחות 9 מנדטים.

הליכוד - 35
כחו"ל - 32.
הערבים- 13
העבודה - 10
ש"ס- 8
יהדות התורה - 8
ימינה - 7
ליברמן - 5

ליברמן הולך לאבד גובה.
ס״ה 118 חברי כנסת

הליכוד - 35
כחו"ל - 32.
הערבים- 13
העבודה - 10
ש"ס- 8
יהדות התורה - 8
ימינה - 7
ליברמן - 5

ליברמן הולך לאבד גובה.
מי שמשער ככה, אולי כבר יתחיל לדמיין את הבחירות הבאות לפי המגמות, ואולי ישתף אותנו.:cool:

מי שמשער ככה, אולי כבר יתחיל לדמיין את הבחירות הבאות לפי המגמות, ואולי ישתף אותנו.:cool:
אם כבר אז כבר בא נלך עד הסוף!

בחירות מספר 686,625⁦(・o・)⁩

הנינים של נתניהו יובילו ב62 מנדטים
מול גוש השמאל בראשות הבן-נין של לפיד (יקראו לו טומי על שם הסבא:p)

14 לערבים??:eek:
לא נשמע לי, אבל אולי...
כבר היה להם 14 פחות כמה אלפי קולות.
הבעיה שלהם שאין להם הסכם עודפים.
צריך לקחת בחשבון עוד נקודה והיא:
שלש"ס העבודת שטח בקלפי היא מהמרשימות ביותר וזה דבר שנוגס בפרט לליכוד.
בזמן שרוב המפלגות שמים שתי זקנים/נות לחמם כיסאות, לש"ס יש אנשים חדורי מוטיבציה שמצליחים להוזיז פילים.
וזה בעיקר באזורים החילוניים.

וואו כחול לבן הצליחו לתקוף סוף סוף את הליכוד...
אבל גם אז ביבי מצליח להסיט את ההדלפות לדיבורים על היועץ של גנץ
מעניין כמה זה ישפיע

וואו כחול לבן הצליחו לתקוף סוף סוף את הליכוד...
אבל גם אז ביבי מצליח להסיט את ההדלפות לדיבורים על היועץ של גנץ
מעניין כמה זה ישפיע
זה ניהיה משחק כדורגל נראה מי מכניס הכי הרבה גולים. :cool:

זה ניהיה משחק כדורגל נראה מי מכניס הכי הרבה גולים. :cool:
וגנץ הבלתי מיומן נוגע כל הזמן בכדור בתוך הרחבה של הקבוצה של עצמו
וגורם לפנדלים-מה שגורם לבועט ביבי להכניס גול אחרי גול
למרות שלטענת יאיר לפיד (השוער) הוא היה חוסם אותם אם גנץ לא היה מפריע... :p

וגנץ הבלתי מיומן נוגע כל הזמן בכדור בתוך הרחבה של הקבוצה של עצמו
וגורם לפנדלים-מה שגורם לבועט ביבי להכניס גול אחרי גול
למרות שלטענת יאיר לפיד (השוער) הוא היה חוסם אותם אם גנץ לא היה מפריע... :p
הוא רוצה להכניס את הכדור לרובה...

הוא רוצה להכניס את הכדור לרובה...
עד המונדיאל ביום שני הקרוב נראה לי שגנץ יקבל הרבה כרטיסים אדומים מהשופט... :p

בקיצור איך אמרה אסתר המלכה: כַאֲשֶׁר אָבַדְתִּי אָבָדְתִּי... נשאר לראות רק איך;)

ה-תוצאות-הבחירות.JPG

מפלגת הליכוד מאבדת כל בושה.
בעוד שעל נתניהו רובצים שלושה כתבי אישום, והוא קיבל כבר הזמנה למשפט, ובמפלגה יש עוד כמה 'צדיקים' כמוהו, דוגמת דוד ביטן וחיים כץ, ובגוש הימין יש עננת שחיתות נגד ראשי מפלגה נוספים, אין לבכירי הליכוד בושה כשהם תוקפים את בני גנץ על פרשיית המימד החמישי, ואף טוענים ש'מפלגת כחול לבן היא המושחתת ביותר', בעוד שהמשנה לפרקליט המדינה עצמו טוען שבני גנץ ורם בן ברק אינם חשודים במעשה.
גם ההנפצה המגוחכת לפיה יועצו של בני גנץ - מצטט את עומר ינקלביץ - כביכול אמרה שבני גנץ הוא אפס מאופס, ואף הוא מודה לטיעון לפיו בני גנץ לא יעז לתקוף באירן, עומדת באור מגוחך למול המציאות שנתניהו מכין את הצבא כבר למעלה מעשר שנים למתקפה באירן - ומעולם הוא לא עשה זאת.
רק מזכיר את דברי אהוד ברק לפני שלוש שנים, שעל פיהם הצבא היה מוכן למתקפה באירן, ומי שקיבל רגליים קרות, הוא הלחיץ והסחיט ביבי נתניהו.
היה נחמד לפרק כל שני שורות כמעט בתגובה ולדון בהם, חושש שאתה מושפע חזק מהנאמר בתשקורת.
אף אחד לא יכול לזכות מישהו לפני שהדברים נבדקו, לא חסרים בכו"ל חשדות בשחיתות כמו אשכנזי עם שמן והרפז, ברביבאי עם נתוני הגיוס, לפיד ופגישותיו המושחרות עם מוזס, ויש עוד כמה שאני כבר לא זוכר.
רק מה? אתה צודק, הם יותר מקושרים עם הפרקליטות, בסדר, לא ביבי לא חוקרים.
ואגב ההקלטות של בכר, ינקלביץ' צוטטה על ידו כמשיח לפי תומו, זה לא 'כביכול'.. לא מאמין שיש תמימים לרמיזות כאילו זה לא היה.
הדבר היחיד שאין מה לענות עליו זה ההוכחות מאהוד ברק נגד ביבי...
אבל היות והאשכול יותר בקטע המקצועי, אסטרטגי, (אמנם הוא גלש פה ושם, ובאמת חבל) וזה יוביל לדיון ארוך ולא רלוונטי לניתוח קמפיינים, כדאי לוותר על הדיון המיותר.

ומילה מבחינת אסטרטגית: נמוך, הפעם, כולם ירדו.
עצוב, אבל בסופו של דבר הם מדברים אלינו, הציבור.
ואם האסטרטגים הבינו שזה השפה שהציבור מבין, אז עצוב שזה הציבור :eek:
(כמובן לא אנחנו החרדים, אף אחד מהם לא מנסה לשכנע אותנו, בטח לא בשפה הזאת, יש לנו את המפלגות שלנו)

היה נחמד לפרק כל שני שורות כמעט בתגובה ולדון בהם, חושש שאתה מושפע חזק מהנאמר בתשקורת.
אף אחד לא יכול לזכות מישהו לפני שהדברים נבדקו, לא חסרים בכו"ל חשדות בשחיתות כמו אשכנזי עם שמן והרפז, ברביבאי עם נתוני הגיוס, לפיד ופגישותיו המושחרות עם מוזס, ויש עוד כמה שאני כבר לא זוכר.
רק מה? אתה צודק, הם יותר מקושרים עם הפרקליטות, בסדר, לא ביבי לא חוקרים.
ואגב ההקלטות של בכר, ינקלביץ' צוטטה על ידו כמשיח לפי תומו, זה לא 'כביכול'.. לא מאמין שיש תמימים לרמיזות כאילו זה לא היה.
הדבר היחיד שאין מה לענות עליו זה ההוכחות מאהוד ברק נגד ביבי...
אבל היות והאשכול יותר בקטע המקצועי, אסטרטגי, (אמנם הוא גלש פה ושם, ובאמת חבל) וזה יוביל לדיון ארוך ולא רלוונטי לניתוח קמפיינים, כדאי לוותר על הדיון המיותר.

ומילה מבחינת אסטרטגית: נמוך, הפעם, כולם ירדו.
עצוב, אבל בסופו של דבר הם מדברים אלינו, הציבור.
ואם האסטרטגים הבינו שזה השפה שהציבור מבין, אז עצוב שזה הציבור :eek:
(כמובן לא אנחנו החרדים, אף אחד מהם לא מנסה לשכנע אותנו, בטח לא בשפה הזאת, יש לנו את המפלגות שלנו)
האסטרטגים צדקו! כמו שאמר נתן אשל רק תלבה את השנאה, הציבור הימני חי על עצבים תלחץ חזק, ויצא לך הרבה מיץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה