אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.
שמעתי שהחזון איש אמר - שהממשלה תחזיק מעמד 70 שנה ..
ככה זה נראה ..
זורקת רעיון ..
אולי נפתח אשכול לקמפיין שקורא לחברי כנסת מכחול לבן לעבור לימין
משהו כמו " תציל את המדינה " "הכסף שלנו בידיים שלך.." = משהו בסגנון
קריאה שבאה מהעם לחברי כנסת שכל כך דואגים למדינה שפויה ..;):p

לעניות דעתי אתה צודק זה דבר שקיים בכל מקום, ולא צריך לבדוק זה ברור!
אבל עדיין זה לא מצדיק עליה של 20000 קול!
צריך לקחת בחשבון המון חבדניקים שהצביעו שס יותר מפעם קודמת
וגם חרדים עובדים
וגם חסידי הרב ברלנד
וגם קמפיין מוצלח של שס
וגם עליה כללית בכלל המצביעים

יעקב ריבלין למימרן ב׳קול חי׳: ״החרדים לצערינו הולכים לימים קשים מאד. אני מעריך שיהיו בחירות רביעיות באמצע החורף הבא והפעם נגיע לשם לא מעמדת ממשלת מעבר אלא מבחוץ״
אם החרדים ימשיכו לתמוך בביבי בעיניים עצומות, אכן הם יגיעו לימים קשים מאד.
בני גנץ מוכן לתת 'עד חצי המלכות' לחרדים, אם אלו רק יואילו בטובם להצטרף לקואליציה שלו.
גם התקשורת השמאלנית תאטום את פיה על תקציבי הענק שילכו לחרדים, מה לא עושים בשביל להציל את המדינה מביבי ומבחירות רביעיות.
אבל כמובן שהמפלגות החרדיות תמשכנה לתמוך בגוש הימין בלי שום סייגים, כשלבסוף ביבי ינפנף להן לשלום מתא הכלא, בעוד שהליכוד וכחול לבן יקימו ממשלת אחדות, כשחרדים אאוט.

שאלה מנקודת מבט של ריקי כהן מחדרה או מסעודה כהן משדרות -

הרי לפי מתווה הנשיא בסיבוב הקודם - ביבי היה צריך כבר עכשיו פלוס מינוס לסיים את הרוטציה,
הליכוד טען אז שהם רוצים את המתווה וכחו"ל מסרבים.
הדמיונות על עריקים מופרכים מיסודם, רמטכ"לים יודעים לטפל בהם מנסיון...
אז מה ההתעקשות עכשיו לא לתת לגנץ את הראשות? מה, זה דווקא??
בינתיים מבחירות לבחירות הערבים רק גודלים כמו קורונה מדבקת, העבודה משילה עוד כמה קילוגרמים, ופינדרוס נו שוין...
מה למען ד' יעזרו בחירות חוזרות?????
תנו לגנץ שנתיים ראשונות (שנה יום שנה לילה ;) ), וביבי אחריו אחרי שהכל יקרוס כמו מגדל קלפים...

אגב אפשר באותה מידה להציע לעמיר פרץ את מתווה הנשיא לשנה, בזמנו הוא כעס על גנץ שסירב...

נערך לאחרונה ב:
הרי לפי מתווה הנשיא בסיבוב הקודם - ביבי היה צריך כבר עכשיו פלוס מינוס לסיים את הרוטציה,
הליכוד טען אז שהם רוצים את המתווה וכחו"ל מסרבים.
זו הנפצה שקרית של הליכוד ופרשני הימין. הנשיא לא פירט כמה תהיה הרוטציה, ובאופן רשמי הליכוד דרש שנתיים ראשונות.
אנשי כחול לבן טוענים שמעולם לא היתה הצעה רשמית מטעם הליכוד שביבי יהיה רק כמה חודשים ואחר כך בני גנץ.
לטענתם, זה היה ספין שנועד להציג את אנשי כחול לבן כשקרנים, שמסכימים לשבת בממשלה שביבי עומד בראשה, כדי להגיע למערכת הבחירות השלישית עם נשק באמתחתם.

בינתיים מבחירות לבחירות הערבים רק גודלים כמו קורונה מדבקת, העבודה משילה עוד כמה קילוגרמים, ופינדרוס נו שוין...
מה למען ד' יעזרו בחירות חוזרות?????
זה גם שאלו לפני חצי שנה. עם התקדמות מערכת הבחירות, ביבי שלהב את כל מאמיניו ש'הנה הנה, אוטוטו מגיעים לשישים ואחד', וכולם האמינו לו כמו עדר פתאים.
תנו לגנץ שנתיים ראשונות (שנה יום שנה לילה ;) ), וביבי אחריו אחרי שהכל יקרוס כמו מגדל קלפים...
אתה באמת חושב שהמדינה כולה עומדת על ביבי?

זו הנפצה שקרית של הליכוד ופרשני הימין. הנשיא לא פירט כמה תהיה הרוטציה, ובאופן רשמי הליכוד דרש שנתיים ראשונות.
אנשי כחול לבן טוענים שמעולם לא היתה הצעה רשמית מטעם הליכוד שביבי יהיה רק כמה חודשים ואחר כך בני גנץ.
לטענתם, זה היה ספין שנועד להציג את אנשי כחול לבן כשקרנים, שמסכימים לשבת בממשלה שביבי עומד בראשה, כדי להגיע למערכת הבחירות השלישית עם נשק באמתחתם.
ממש לא!!! תשאל את בן כספית שהוא לא מפרשני הימין...

אתה באמת חושב שהמדינה כולה עומדת על ביבי?
אני באופן אישי לא, 2 מיליון איש אחרים כנראה שכן...

אז למה כחו"ל ישבו למו"מ עם הליכוד? מה הם ה'משותפת'?

עם כל הצער ואי־הצדק הכרוכים בכך אני לוקח את הסיכון לקבוע (לאחר לילה לבן של חיבוטי נפש וספקות) כי טובת המדינה שנתניהו יפרוש! התפללתי קיוויתי ויחלתי שהוא יביא 61, זה לא קרה כנראה משום שהדור לא היה זכאי לכך

בהתחשב במצב הנתון ובתוצאות הסופיות אין דרך להקים ממשלה, מי שחולם על עריקים שיתעורר, לא יהיו עריקים, מי שיערוק ויתן לנתניהו גלגל הצלה, התקשורת והשמאל והלחץ הציבורי יגמרו אותו עד שיבקש נפשו למות

אני יודע שאתם מזדעקים חמס, חשבתי כמוכם עד אתמול בבוקר, אמת ויציב שביבי הביא הישג אישי אדיר, הישג שאם לא הוא הליכוד לא היה מקבל, הישג כנגד כל העולם וכל הסיכוים. אבל צריך להיות חכם ולא רק צודק, במצבו הנתון של נתניהו אין מה לעשות עם זה.
יזוז נתניהו ויעשה למשפטו, יזוכה ויחזור בכבוד גדול, מבטיח להתפלל לזיכויו המהיר.
זה צעד קשה מנשוא שאני לא רואה מוצא אחר ממנו, אחרת קרוסלת הבחירות לא תעצור ממעופה.
ותודו שאם הוא זז יש ממשלה ב-3 דקות ו-18 שניות
ואם אתם לא מסכימים איתי תרגיל קטן ... תדמיינו בראש בחירות רביעיות בסוף הקיץ...
................
...............
גם לכם עובר כאב מפלח בראש ???

זה המצב.

נערך לאחרונה ב:
עם כל הצער ואי־הצדק הכרוכים בכך אני לוקח את הסיכון לקבוע (לאחר לילה לבן של חיבוטי נפש וספקות) כי טובת המדינה שנתניהו יפרוש! התפללתי קיוויתי ויחלתי שהוא יביא 61, זה לא קרה כנראה משום שהדור לא היה זכאי לכך

בהתחשב במצב הנתון ובתוצאות הסופיות אין דרך להקים ממשלה, מי שחולם על עריקים שיתעורר, לא יהיו עריקים, מי שיערוק ויתן לנתניהו גלגל הצלה, התקשורת והשמאל והלחץ הציבורי יגמרו אותו עד שיבקש נפשו למות

אני יודע שאתם מזדעקים חמס, חשבתי כמוכם עד אתמול בבוקר, אמת ויציב שביבי הביא הישג אישי אדיר, הישג שאם לא הוא, הליכוד לא היה מקבל. הישג כנגד כל העולם וכל הסיכוים. אבל צריך להיות חכם ולא רק צודק, במצבו הנתון של נתניהו אין מה לעשות עם זה.
יזוז נתניהו ויעשה למשפטו, יזוכה ויחזור בכבוד גדול, מבטיח להתפלל לזיכויו המהיר.
זה צעד קשה מנשוא שאני לא רואה מוצא אחר ממנו, אחרת קרוסלת הבחירות לא תעצור ממעופה.
ותודו שאם הוא זז יש ממשלה ב-3 דקות ו-18 שניות
ואם אתם לא מסכימים איתי תרגיל קטן ... תדמיינו בראש בחירות רביעיות בסוף הקיץ...
................
...............
גם לכם עובר כאב מפלח בראש ???

זה המצב.
מילה במילה מה שגדעון סער טען לפני הפריימריז בליכוד. חבל שלא שמעו לו.

וג' ממש לא מאד בלשון המעטה.
בשיכנוע אנשים ראינו שהספרדיים פחות עושים חשבונות לעומת הקנאים למיניהם, כך שאין שום ראיה לאמירה מוזרה שכזו עפ"ל

לטענתם, זה היה ספין שנועד להציג את אנשי כחול לבן כשקרנים, שמסכימים לשבת בממשלה שביבי עומד בראשה, כדי להגיע למערכת הבחירות השלישית עם נשק
אני שמעתי את חיים רמון שאומר ששמע בשיחה אישית מאחד מחכ"י כחו"ל שדרעי וישראל בכר עבדו קשה חודשיים איך להגן על הרוטציה מבחינה חוקית וכבר שיכנעו את גנץ ורק אחד מהקוקפיט הודיע שלא יתן לביבי עוד יום אחד בבלפור

עמית סגל לאילנה דיין בגל''צ:
שתי הנחות בבחירות האחרונות נכונות.
א. התזה של נתניהו שאין לגנץ ממשלה בלי המשותפת.
ב. התזה של סער שאין לביבי איך למצות את הרוב הימני בציבור

עוד מעמית סגל: מי שאומר שאני שופר של נתניהו - טעה, אני זה שטירפדתי את ממשלת נתניהו עם גבאי וטל רוסו.

עוד מעמית סגל לאילנה דיין: אם היה קלטת שנתניהו לא דואג לישראל בגלל החקירות ושהוא מסוכן כל התקשורת היתה מתעסקת במהות ולא במקור הדברים, והראיה מההקלטה של נתן אשל שהבאת (אילנה דיין) שאף אחד לא חקר מי הביא את זה למרות שזה אחד מיועציו של בני גנץ (לכאורה רונן צור).
עוד אמר, אני מסתייג מחשיפת מקורות, כשהוא רומז להקלטה שאילנה דיין הביאה מנתניהו והרב גיא חבורה. ואילנה דיין הגיבה לא חשפתי מקור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה