אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.
"בני גנץ בהצהרה":p;)
אם יתנו לי לנהל את משבר הקורונה.
אני יפתח את כל ההגבלות. של בידוד וכדו'.
וכשיהיה 12 אלף חולים אז באפן יחסי כשתוריד 3 אלף יצא שיש יותר בריאים מחולים .
ואולי אפילו יתאפשר לסגור בית חולים. :p;):p

בבחירות הג' יהדות התורה ניצלה את זה ל:
בפעם הג' רק ג'

אוטוטו ש''ס בדרך:
''בפעם הש''ס בוחרים ש''ס'' :rolleyes:

פעם ב - 7 שנים זה קורה מסיימים את הש''ס ואת מערכת הבחירות
הצטרפו עכשיו בקלפי מתחילים מסכת...:p

פגישה בין בנימין נתניהו לגנץ מתוכננת ברגעים אלו.
ואני אומר לכם לא יהיה כלום כי לא היה כלום!

נתניהו במסיבת עיתונאים היום על הקורונה.

קורא לגנץ לממשלת חירום לאומי. לרגל הקורונה. לתקופה מוגבלת.

לכחול לבן זה ממש מצב של. או לי מיצרי ואוי לי מיוצרי.

אם הם מסכימים. אז הם מפירים הבטחה שלא לשבת עם נתניהו . וכן הם יהיו תחת צילו של נתינהו כשהוא מנהל את המשבר ביד רמה. והם צריכים לגבות אותו. ולא לבקר אותו .כמו בובות בהצגה

אם הם לא מסכימים. הם עושים לעצם נזק ציבורי גדול. משום שהציבור רואה שכשאנחנו וכל העולם בשעת משבר עולמי. והם מתעסקים בשטויות שלראש ממשלה תחת משפט. ומי ראשון וכדו'
ועוד אחרי הסיפור אם המשותפת.

בקיצור לא מקנא בהם.

בני גנץ התנה את כניסתו בכך שזו תהיה ממשלה עם נציגות של כל מפלגות הבית
שזה אומר כולל המשותפת
כנראה הוא מפחד לבגוד בהסכמים איתם
כי אח''כ כשביבי יעשה לו תרגיל (וזה ברור שהוא יעשה לו :p ) הם יהיו נגדו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה