נכתב ע"י RacheliArt;780898:אני הכי התחברתי לסבא והנכד(המצויירים) שמביטים במסך בריתוק...
אין לי כח לנתח אבל זה הראה כמה שזה רב דורי...![]()
נכתב ע"י RacheliArt;780898:אני הכי התחברתי לסבא והנכד(המצויירים) שמביטים במסך בריתוק...
אין לי כח לנתח אבל זה הראה כמה שזה רב דורי...![]()
נכתב ע"י עפרה;780897:מקומות יפים ??????
איך אפשר להסתכל על זה ככה?
הם עשו לי צמרמורת א ח ד א ח ד ...
נכתב ע"י צברית;780927:מה לעשות שאותי ממש אבל ממש מגרה להגיע למדבר שם,
וגם לספארי שרואים בו ת'אריה כ"כ מקרוב..............![]()
נכתב ע"י עפרה;780947:גם האנשים בפורום הם בני אדם
ומתוך אלפי הגולשים פה, מה שעוצר הרבה אנשים ומדבר אליהם, היה עושה את זה גם בכל מקום אחר.
נכתב ע"י mig;780918:ברגע הראשון התלהבתי,
אבל אח"כ תפסתי שהיא משדרת מסרים עקיפים גרועים, ולא כל אחד יתפוס אותה כמו שהתכוון המשורר בשירו.
1. עובדה סבא גולש והוא כזה צדיק... אז גם אני יכול.
2. בכלל הם לומדים שם באתר X וY כך שבכלל אינטרנט זה חובה לכל למדן.
3. תראו איזה מאחד ומקשר בין הדורות...
נכתב ע"י Smeshi;780955:וואו.. איך הגעת לזה..
אבל בסדר - זה מעניין איך שכל אחד מסתכל מנקודת המבט שלו ולכאורה אין כאן נכון ולא נכון, למרות שבכל זאת אני חושבת שפספסת בענק.
בעיניי זו הכרזה הכי עוצמתית וחזקה מכולם עדיין בלי להתייחס לביצוע שהוא אדיר.
זו כרזה באמת עמוקה, וצריך יותר מכמה שניות בשבילה, כמו שמנתחים ציור ולא כרזה,
אבל כשמבינים את העומק והמשמעויות שלה מרגישים עצב אמיתי.
בשניה הראשונה יש עדיין אשליה כזו שרואים סבא ונכד מול גמרא, שזה הכי יהודי וחמים שיכול להיות, ואז מבחינים שזה בעצם מחשב נייד והתחושה היפה כל כך מתנפצת. הניגוד הזה של הנוסטלגיה המתוקה ובתוך כל זה מחשב עם אורות צבעוניים זרים - ממחיש באופן הכי חזק את הקור של הטכנולוגיה, ממש נקודת קיפאון יש שם במשבצת הקטנה הזו..
אחר כך חשבתי גם על איזה סבים וסבתות נהיה אנחנו בשרשרת הדורות ואיך הנכדים יראו אותנו..
בקיצור, הכרזה הזו יכולה להוביל להמון מקומות. היא מעניינת ומיוחדת, וגם בהמודיע תעבור בכיף...
נכתב ע"י mig;780974:את מה שאת אומרת, גם אני ראיתי,
אבל לא כל אחד רואה, (וכמה שראו אותי מתלהבת לא הבינו אותה)
נכתב ע"י Smeshi;780977:אולי אותם אלה שלא הבינו אותה, גם לא יבינו את הפרסומות המדהימות באשכול שמצית את הדימיון, ולא בגלל האנגלית... זה לא הופך אותן לפחות טובות.
נכתב ע"י נס ופלא;780912:לא יודע למה...
אבל הכי התחברתי לזה.
אולי בגלל התמימות שזה מביע?
נכתב ע"י Smeshi;780977:אולי אותם אלה שלא הבינו אותה, גם לא יבינו את הפרסומות המדהימות באשכול שמצית את הדימיון, ולא בגלל האנגלית... זה לא הופך אותן לפחות טובות.
נכתב ע"י עפרה;780985:בלי להתערב לעצם הכרזה
במחילה, תיקון קל על ההגדרה של חלומי:
לא מוכרחים להעביר את המסר תוך חלקיקי שניות
להיפך... את זה עושה הכרזה הכי רדודה.
הרעיון הוא לגרום לך לעצור תוך חלקיקי שניות, כשהעין מרפרפת מעל העמוד
ואחרי שעצרת, לגרום לך להתעכב עוד כמה זמן שדרוש עד שתצליח להבין, בתוך זמן סביר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים