- הוסף לסימניות
לא נראה לי שמדובר על חברה שונה מבזק, אלא להישאר עם בזק והספק (כיום amit net) יוחלף.ישנם עוד חברות (רציניות כמו הוט, בזק, סלקום) שעובדים עם אינטרנט קווי בסינון של נטפרי?
אני לא מבינה עד הסוף מה זה אומר, נשאל אותם מחר בשירות לקוחות.
לא נראה לי שמדובר על חברה שונה מבזק, אלא להישאר עם בזק והספק (כיום amit net) יוחלף.ישנם עוד חברות (רציניות כמו הוט, בזק, סלקום) שעובדים עם אינטרנט קווי בסינון של נטפרי?
הוט ובזק עובדיםיש לי קווי וכאמור היו בעיות.
ישנם עוד חברות (רציניות כמו הוט, בזק, סלקום) שעובדים עם אינטרנט קווי בסינון של נטפרי?
דרך מי עשיתם?שלום
תכלס עברנו להוט עם סיבים אופטיים והאינטרנט עובד עם נטפרי בצורה מעולה
וכל העוזרים והמסייעים יבורכו מפי עליון אמן
אני עשיתי את הוט דרך @מולטי תקשורתדרך מי עשיתם?
מה גודל החבילה?
חזרתי בימים האחרונים ליוסי תקשורת מבזק,
חווית הגלישה טובה יותר מאשר בזק שנתקע כל הזמן, אבל מהירות הגלישה לא מגיעה לבזק בזמנים הטובים (חבילה של 1GB במקום 2GB שיש לבזק)
אני באמצע לטפל בזה קיבלתי עדכון שבקרוב ככל הנראה ישוו את התעריפים כך שזה יוזיל ב10 ש"ח גם ללקוחות נטפרי..[יש לציין שהוט לנטפרי לוקחים יותר מאשר למסלול הלא כשר להם]
גם למי שכבר נייד?אני באמצע לטפל בזה קיבלתי עדכון שבקרוב ככל הנראה ישוו את התעריפים כך שזה יוזיל ב10 ש"ח גם ללקוחות נטפרי..
מקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר..
בבני ברק אני ממליץ מאוד על סיבים 019 עם נטפריהי
אני עם בזק (תשתית רגילה - לא סיבים + ספק)
עבד מצוין עד לפני חודש
ועכשיו יש איטיות
נטפרי ממליצים לעבור מבזק
טוענים שאין להם איך לטפל בדבר הזה
כששאלתי מה קרה פתאום הם לא ידעו לענות
אני מתלבטת אם החלפת ספק תעזור המקרה הזה, או שהבעיה היא גם כשהתשתית היא של בזק??
והשאלה היותר משמעותית - האם אכן ההחלפה תעזור בכלל
גרה בבני ברק ואין לי סיבים של הוט באזור
יש מישהו שעבר ויודע להמליץ מה עובד טוב, תמיד???
אני שוב יחדדיש אצלי באזור רק סיבים של רימון
ואני כן רוצה את הסינון של נטפרי
השאלה מה הכי טוב עם תשתית רגילה, איזה ספק?
אתה יודע להמליץ אחרי שעברת?לבנתיים עברתי ל019
ביום ראשון תהיה התקנה.
בתקווה שבאמת המצב יהיה טוב יותר...
תקנה משהו פשוט מאלי, זה עובדרק חבל שאין להם מגדיל טווח (למי שצריך)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים