על תשתית של בזק י שלך יוסי תקשורת או RLבזק בבית סיוט ממש אם יש למישהו המלצה על ספק זול של נטפרי שעובד על סיבים של בזק אשמח לשמוע
ואם יש אייפי קבוע?אם הבעיה התעוררה אצלכם רק לפני זמן קצר,
הסביר לי מומחה (מנטפרי) שאם אתם לא על אייפי קבוע ייתכן שפשוט החיבור שלכם עבר לחוה הבעייתית של בזק או שתתפללו לחזור לחווה הטובה או שתעברו לספק אחר
כי כנראה היו לכם ניתוקים בתשתית הרגילה.חיבור שוטף ל VPN?
יכולה לומר מניסיון שזה מאד משמעותי.
עובד עם בזקמה זאת אומרת יוסי תקשורת יש לו תשתית משלו
או שהוא עובד דרך ספק אחר
אפשר לעבור ליוסי תקשורות או RL שהם יושבים על התשתית של בזק ואצלהם אין הבעיות שיש בבזק נטפריבמצב הנוכחי אני רוצה לעזוב את בזק כספק, עקב הבעיות עם אתרי גוגל.
אצלי בבניין יש תשתית סיבים של בזק ופרטנר, מה האופציות שלי לעבור?
יש פרטנר נטפרי?
האם ניתן להתחבר בתשתית בזק לספק אחר? זה יפתור את התקלה?
כי הבעיה הוא לא בהתשתית. הבעיה הוא בהספק!תודה על ההמלצה לעבור ליוסי תקשורת!
עברתי ובין רגע, הפלא ופלא
הכל עובד פיקס
מומלץ בחום!
נושעתי ופרסמתי![]()
ירושליםבאילו ערים יש את הבעיה הזו?
אני יודעת שבבית שמש.
יש עוד מקומות?
דיס ענקקקקקקקקקקקקקקבזק מציעים לי לעבור אליהם כולל סיבים ולטענתם עובד מצוין עם נט פרי. האם הבעיות שהיו עדיין רלבנטיות? המלצות או דיס?
זה לא משנה העיר זה שרת של בזק שהוא בעייתי אז זה יכול להיות בכל עירבאילו ערים יש את הבעיה הזו?
אני יודעת שבבית שמש.
יש עוד מקומות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים