- הוסף לסימניות
תודה על התשובההוט זה מצוין
רק לוודא ב 100% שיש לכם הסינון של נטפרי
איך מודאים בטוח? זה משהו מול הוט או מול נטפרי
כלומר כשמגדירים לי נתב ותקשורת בהוט
אני צריכה בעצם להגדיר מול נטפרי כמו כל מחשב חדש לא?
תודה על התשובההוט זה מצוין
רק לוודא ב 100% שיש לכם הסינון של נטפרי
לוודא מול הטכנאי שמגיע אליך הביתה להתקין שהם שמים לך נטפריתודה על התשובה
איך מודאים בטוח? זה משהו מול הוט או מול נטפרי
כלומר כשמגדירים לי נתב ותקשורת בהוט
אני צריכה בעצם להגדיר מול נטפרי כמו כל מחשב חדש לא?
האם זום גם עושה בעיות בבזק עכשיו (זה קשור לגוגל?)
יש לי זום דחוף עוד מעט רוצה לדעת אם לחפש מקום אחר?
תודה רבה!יש מבצע כעת ב 019 סיבים 1000 מגה ב 69 ש"ח בלבד! לחצי שנה - שווה לעבור , פי כמה יותר מהר .
התקלות לא קשורות לתשתית של בזק, ולא בספק רגיל של בזק, אלא רק לספק האינטרנט של בזק שמחובר לנטפרי.שמעתי על כמה שעברו להוט עם נטפרי ומרוצים.
אני חושבת על זה רציני
היום יותר משעה לא יכולתי לעבוד
למה צריכים סיבים?מה עושים עם זה שהאינטרנו איטי להחריד + תקלות בבזק-נטפרי
הפתרון מה? יש לי סיבים
האם תשתית על סיבים אינה מהירה יותר ?למה צריכים סיבים?
מיותר לרוב האוכלוסיה החרדית
עוברים לספק אחר של נטפרי על אותה תשתית ורואים ישועות.מה עושים עם זה שהאינטרנו איטי להחריד + תקלות בבזק-נטפרי
הפתרון מה? יש לי סיבים
אכן, אבל רלוונטי רק כשמורידים ומעלים קבצים כבדים.האם תשתית על סיבים אינה מהירה יותר ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים