ניתוקים מעצבנים באינטרנט

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם החיבורים לאינטרנט שכל הזמן יש התנתקויות.
הספק טוען שזו בעיה של בזק. שהקווים של בזק לא תקינים.
זו התקלה שהועלתה עכשיו
האם זה באמת בעיה של קו לא תקין, או שזו בעיה אחרת שהספק לא מודע לה או לא יודע איך לתקן?

הבעיה שבהודעת השגיאה יכולה לצוץ לכמה שניות ושוב לחזור לקישוריות מלאה. אני רוצה להבין מה עושה זאת

קבצים מצורפים

• תקלה בחיבור.jpg
    KB 100.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יכול להיות מליון ואחת סיבות.

מה סוג הכרטיס רשת ? מחובר ישירות למודם או לראוטר ?

תנסי להוריד בכוח את המהירות של הכ.רשת ל10 במקום 100 (חצי דופלקס).

• הוסף לסימניות
אני מחוברת דרך ADSL של בזק
היה לי ראוטר כי אמרו לי שחייבים גם מתאם שיחות לש אינטרנט זהב, גם מודם של בזק וגם במהירות ה- 10 MB צריך גם ראוטר.
ואז התחילו בעיות התנתקות, אז ביטלו את הראוטר וראיתי שמצליחים לגלוש בלי אפילו יותר מהר כשזה לא מנותק. אבל ההתנתקויות ממשיכות. כל כמה שניות יש ניתוק לשניה או שתיים.
אני לא יודעת אם זה מחובר דרך כרטיס רשת

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה הבעיה אצלך, אבל אצלי היה סיפור ארוך של בזק/ ספק/ טכנאי, וכל אחד זרק את זה על השני. לפעמים היה פשוט ניתוק של שניה, ואז הייתי צריכה להתחבר חזרה והכל היה תקין, עד שזה לגמרי נפל ולא הסכים להתחבר.
מה גילינו? השקע היה ישן ואכול לגמרי, החלפנו שקע ובאה ברכה לביתנו.

שוב, לא יודעת לומר אם זה זה, אבל שתדעי שיש גם כזה מצב וכדאי לבדוק את זה. (אני למשל לא חלמתי על הכיוון הזה..)

• הוסף לסימניות
שכחתי, שיהיה בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה