ניתוק אינטרנט מפלאפון

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהו יוכל להביא לי מספר טלפון/עזרה לניתוק אינטרנט אלחוטי (wifi) מפלאפון.
זה קצת דחוף לי,
אודה על כל עזרה אפשרית.
תודה!

• הוסף לסימניות
1599502200
מתעסקים עם כל סוגי הניתוקים (זה הגמ"ח הראשי).

• הוסף לסימניות
אולי בגמ"ח לניתוק אינטרנט

1599-502200

• הוסף לסימניות
הם לא מתעסקים עם פלאפונים אלא רק עם מחשבים ניידים, ואני צריכה למכשיר סלולארי.
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
אם מדובר באנדרואיד או באייפון- ניתן להתקין תוכנת חסימה חינמית וטובה-K9, ולחסום את האינטרנט לחלוטין.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המידע.
היכן אני משיגה את התוכנה ההיא, ואיך עובדים איתה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבי 24;809854:
אם מדובר באנדרואיד או באייפון- ניתן להתקין תוכנת חסימה חינמית וטובה-K9, ולחסום את האינטרנט לחלוטין.

הבנתי שזה עובד על האינטרנט,
האם זה עובד גם על wifi?

• הוסף לסימניות
לכאורה זה עובד על הדפדפן.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים והמסייעים,
יש למישהו עוד פתרונות?
תודה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
לכאורה כל טכנאי יוכל לתקן את האנטנה.

• הוסף לסימניות
במחשב נייד כשטכנאי מוריד את האנטנה זה לא גורם להסרת האחריות, כיון שזה רכיב של המחשב, וכמו שהוספת זיכרון פנימי לא מורידה את האחריות.
כך הוסבר לי בגמ"ח לניתוק אינטרנט על מחשב נייד. ומסתבר שזה תקף גם כאן. עכ"פ אתה יכול לשאול זאת את הטכנאי אם הוא אמין בעיניך.
לכאורה אולי עדיף לפנות קודם למעבדות לתיקון סלולר שאולי יש להם יותר ידע בזה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;809985:
הבנתי שזה עובד על האינטרנט,
האם זה עובד גם על wifi?

התוכנה חוסמת כל סוג של גישה לאינטרנט.
ניתן להוריד אותה בחינם מחנות האפליקציות של אנדרואיד/אייפון-
חפשי k9 webprotection.

אם לא תסתדרי אשלח לך קישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;810023:
במחשב נייד כשטכנאי מוריד את האנטנה זה לא גורם להסרת האחריות, כיון שזה רכיב של המחשב, וכמו שהוספת זיכרון פנימי לא מורידה את האחריות.
כך הוסבר לי בגמ"ח לניתוק אינטרנט על מחשב נייד. ומסתבר שזה תקף גם כאן. עכ"פ אתה יכול לשאול זאת את הטכנאי אם הוא אמין בעיניך.
לכאורה אולי עדיף לפנות קודם למעבדות לתיקון סלולר שאולי יש להם יותר ידע בזה.
בהצלחה.

שאלתי פעם טכנאי מחשבים, הוא אמר לי שהמערכות של הסמארטפונים מאד קטנות ורגישות כך שלא ניתן לבצע בהם שינויים כאלו.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לקנות מכשיר כשר ?

אוף........ שוב המטרידים האלו..... הם לא יודעים שמותר לי, כי ..... ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה