כללי ניתוק בין תיבות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני צריך לנתק בין כמה תיבות טקסט רק פעם אחד ביניהם הבעיה
שהאפשרות הידועה לי היא ניתוק לפני התיבה גזירה והדבקה מחדש וזה לא אפשרי לי
האם יש הגדרה המנתקת בין 2 תיבות זו מזו ושאר התיבות ישארו משורשר
תודה

• הוסף לסימניות
פעולה הפוכה משרשור - מנתק.
לוקחים את הפינה של השרשור, ושופכים אותו לתוך התיבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;1374414:
תודה

למה זה לא אפשרי?

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלת אריאל

• הוסף לסימניות
הבעיה שהפעולה הזאת מעתיקה את כל המלל שיש עד סוף השירשור וזורקת אותו בתיבה ומודיעה על אוור טקסט הבעיה היא שאם יש אובייקטים מעוגנים רבים ושני טורים וכוו' המחשב תקוע עד שנה הבאה עלינו לטובה

• הוסף לסימניות
פרה פרה.
דבר ראשון תבטל את הזרימה החכמה שתוקעת את המחשב (ctrl+K, ואז Type, להוריד V בSmart Text Reflow).
עכשיו שום פעולה לא אמורה להעתיק טקסטים. קליק על נקודת השרשור ועוד קליק בתוך התיבה בסך הכל תנתק את המשך השרשור. ואז אתה עושה שוב קליק על ה+ האדום ומחליט איפה להמשיך את השרשור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;1374414:
תודה

סקריפט ניתוק שרשור.
StorySplitter. לא המובנה באינדזיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1375133:
סקריפט ניתוק שרשור.
StorySplitter. לא המובנה באינדזיין.

מהידוע לי הסקריפט מבטל את השירשורים לכל תיבות הטקסט בסטורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה