בקשה ניתוק טלוויזיה מהמולטימדיה של הרכב

• הוסף לסימניות
איך אפשר לנתק אפשרות צפייה בטלוויזיה במולטימדיה של הרכב? מדובר במערכת ללא אינטרנט, עם ניווט של IGO ועם נגן, רדיו. אבל גם טלוויזיה, מה עושים?

• הוסף לסימניות
בטוח שזה עובד?
נשמע נורא מוזר...

• הוסף לסימניות
בטוח שזה עובד?
נשמע נורא מוזר...
נשמע יותר נורא מאשר מוזר... נורא ואיום!

אבל בלי רשת או ויי פיי לא תיתכן קליטת טלווזיה, אלא אם כן יש לך צלחת קליטה על הרכב. אם כן, פשוט להוריד את זה...

• הוסף לסימניות
נשמע יותר נורא מאשר מוזר... נורא ואיום!

אבל בלי רשת או ויי פיי לא תיתכן קליטת טלווזיה, אלא אם כן יש לך צלחת קליטה על הרכב. אם כן, פשוט להוריד את זה...
מה לעשות אבל זו המציאות, רואים שם טלוויזיה "חינוכית" של כאן 11 בצורה מאד מאד איטית, ותקועה. אבל כמובן גם את זה אני מעוניין "להעיף"

• הוסף לסימניות
מה לעשות אבל זו המציאות, רואים שם טלוויזיה "חינוכית" של כאן 11 בצורה מאד מאד איטית, ותקועה. אבל כמובן גם את זה אני מעוניין "להעיף"
אח שלי, זה לא ה'חינוכית' בצורה איטית, זה מצלמות הרוורס...

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות חלק נפרד ולא בצורה מובנית בתוך המערכת

• הוסף לסימניות
יש לך מודם סלולרי או טלפון חכם ברכב?

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה שמחובר ללא אינטרנט.
תחפש 2 מדבקות נמוכות ורחבות, בדרך כלל ממוקמות באיזה שהו חלון עליון. מדבקות שקופות שעליהם כמין ציור עדין של סלסול עגול לבן.
זה הקולט.

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה שמחובר ללא אינטרנט.
תחפש 2 מדבקות נמוכות ורחבות, בדרך כלל ממוקמות באיזה שהו חלון עליון. מדבקות שקופות שעליהם כמין ציור עדין של סלסול עגול לבן.
זה הקולט.
אכן, מצאתי, והם מחוברים לחוטים, האם אני חותך וזהו? או שזה יכול לעשות איזשהו קצר?

• הוסף לסימניות
אכן, מצאתי, והם מחוברים לחוטים, האם אני חותך וזהו? או שזה יכול לעשות איזשהו קצר?
תחתוך
לכאורה זה אמור לנתק ולא אמור להיות קצר (יכול להיות שגם רדיו לא יהיה לך בגלל זה)

• הוסף לסימניות
תחתוך
לכאורה זה אמור לנתק ולא אמור להיות קצר (יכול להיות שגם רדיו לא יהיה לך בגלל זה)
לא איכפת לי, שלא יהיה, אני יכול להמציא לבד שטויות, לא צריך לשמוע אותם מאחרים.

• הוסף לסימניות
לא אמור להיות קצר מזה אבל אם אתה מפחד אז אפשר להוציא את המולטימדיה ולנתק לו את האנטנות
באיזה רכב מדובר

• הוסף לסימניות
בד
טויוטה פריוס 2010
יוק פתחתי כזה מסך למישהו וראיתי שיש כניסה לאנטנה לTV שזה הטלויזיה אז צריך פשוט לפתוח את המערכת ולנתק או לחתוך אותו אם אתה צריך עזרה באיזור בביתר אני יכול לעזור לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה