ניתוק מקו של נטויז'ן והמלצה לקו ביתי

• הוסף לסימניות
למי יש ניסיון עם התנתקות מקו הטלפון של נטויז'ן, האם זה כרוך ב"הפתעות" כמו דמי התנתקות או כל דבר אחר, או כל מה שעלי לדעת בנושא

ובהזדמנות זו אשמח להמלצות לטלפון נייח עם מסלולים נוחים, בלי בעיות תשתית תכופות, טכנאים זמינים וכו'

תודה לעונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1053870:
למי יש ניסיון עם התנתקות מקו הטלפון של נטויז'ן, האם זה כרוך ב"הפתעות" כמו דמי התנתקות או כל דבר אחר, או כל מה שעלי לדעת בנושא

ובהזדמנות זו אשמח להמלצות לטלפון נייח עם מסלולים נוחים, בלי בעיות תשתית תכופות, טכנאים זמינים וכו'

תודה לעונים
את המכשיר שלהם יש להחזיר מידית - אנחנו קבלנו מכתב אחרי שבוע וחצי מההתנתקות שיש להחזיר את המכשיר תוך שבועיים כמובן לא הספקנו
וקבלנו קנס של 300 ש"ח (בערך)
כך שתכיני את עצמך לשליחה מידית

• הוסף לסימניות
באיזה קו מדובר?
זהו קו ביתי או סלולארי?
וכן- אשמח לשמוע מדוע אתם מתנתקים כי אנחנו חושבים על הקו הזה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1053976:
באיזה קו מדובר?
זהו קו ביתי או סלולארי?
וכן- אשמח לשמוע מדוע אתם מתנתקים כי אנחנו חושבים על הקו הזה..

מדובר בקו הביתי שלהם והסיבה לניתוק זה שיש המון המון מצבים שבהם הטלפון מתנתק, הוא יכול להתנתק לשעתיים ואנחנו בכלל לא נדע את זה עד שאנחנו מנסים להתקשר ואי אפשר להתקשר לכאן כל הזמן הזה.כשזה קורה אני צריכה להתקשר ולהודיע שיש בעיה בקו ואז מסדרים לי את זה בכמה דקות, וכל מה שיש להם להגיד על זה זה "אנחנו מתנצלים אך יש בעיות שלא תלויות בנו אנחנו עושים מאמצים לעזור לך ככל האפשר..."
היינו עם הקו תקופה ארוכה כי לא היה לנו כח לתהליך של לעבור חברה שאף פעם אי אפשר לדעת באיזה תשלומים והפתעות כאמור זה כרוך, אבל אני משקיעה בפרסום עכשיו ואני ממש לא יכולה להסתמך על קו כזה, זה גם יצר לי אי נעימות מול לקוחות בעבר.

מצד שני אם המחיר בלבד הוא הפונקציה והקו לצורך ביתי בלבד והניתוקים האלה נסבלים אז החבילות שהם מציעים אכן זולות (גם זה צריך לבדוק כל חבילה ולהשוות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה