כללי ניתוק תיבה משורשרת רק פעם אחת

• הוסף לסימניות
יש לי ספר בן 40 פרקים בערך. הספר מעומד בSTORY אחד.
בגלל שאני מעוניינת שמספור הערות השוליים יתחיל מ-1 בכל פרק עלי לנתק את השרשור בין הפרקים.
יש אפשרות לעשות זאת בצורה מהירה? (ז"א לנתק שרשור בודד)
הסקריפט "ספליט-סטורי" המובנה באינדיזין מנתק את כל התיבות. אני צריכה לבצע ניתוק רק בין 2 תיבות.

• הוסף לסימניות
למה שלא תעשי את זה ידני?
רק ללחוץ על הסימון של התיבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1530620:
למה שלא תעשי את זה ידני?
רק ללחוץ על הסימון של התיבה

אני צריכה לנתק את השרשור אבל שהטקסט יישאר בשתי התיבות.
(בעצם שכל פרק יהיה בסטורי נפרד.)

• הוסף לסימניות
אם כל פרק מתחיל בדף חדש לא צריך בכלל לפצל לכמה סטורי.
רק להחיל מקטע חדש בכל פרק ולהגדיר להערות מספור מחדש בכל מקטע

בכל מקרה אם דווקא יש צורך יש שתי דרכים.
א. סקריפט חינם של עדי אביד. משוטט כאן בפורום.

ב. תעמדי בקצה התיבה האחרונה שרצונך בה. תלחצי שיפט+קונטרול+end ואז קונטרול+x.
כעת צרי תיבה קטנה ותדביקי בתוכה את הטקסט ומשם תשרשרי מחדש לתיבות הבאות. כעת מחקי את התיבה הזו הקטנה.
שיטה זו אני כותב בע"פ מסברה. מקווה שיפעל כהוגן.

• הוסף לסימניות
בבקשה,
הסקריפט של עדי רביד,
אצלי הוא שימושי מאד.

קבצים מצורפים

• StorySplitter_3.0.jsx.zip
    KB 1.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1530766:
אם כל פרק מתחיל בדף חדש לא צריך בכלל לפצל לכמה סטורי.
רק להחיל מקטע חדש בכל פרק ולהגדיר להערות מספור מחדש בכל מקטע

בכל מקרה אם דווקא יש צורך יש שתי דרכים.
א. סקריפט חינם של עדי אביד. משוטט כאן בפורום.

ב. תעמדי בקצה התיבה האחרונה שרצונך בה. תלחצי שיפט+קונטרול+end ואז קונטרול+x.
כעת צרי תיבה קטנה ותדביקי בתוכה את הטקסט ומשם תשרשרי מחדש לתיבות הבאות. כעת מחקי את התיבה הזו הקטנה.
שיטה זו אני כותב בע"פ מסברה. מקווה שיפעל כהוגן.

את המקטע החדש מגדירים בחלון הPAGE. נכון?
כי אם כן ברגע שתהיה לי תזוזה בעמודים (למשל שפרק אחד יזוז עמוד) ההערות תהיינה ממוספרות בצורה לא נכונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עננים;1535335:
את המקטע החדש מגדירים בחלון הPAGE. נכון?
כי אם כן ברגע שתהיה לי תזוזה בעמודים (למשל שפרק אחד יזוז עמוד) ההערות תהיינה ממוספרות בצורה לא נכונה.

נכון.
יש לבצע זאת לקראת סוף העימוד, ולעדכן לפי הצורך

נשמע לי הרבה יותר מסוכן השיטה של ניתוק התיבות, בסוף עלול היות מצב של טקסט עודף!

נ"ב: יש לי (וגם לאריאל וו) סקריפטים למכירה להחיל מקטע לפי סגנון פסקה, וזה קל מאד לעבוד ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה