צריך לקחת בחשבון גם:סקריפט למיקום תמונות בספר לפי קודים
צריך למספר את התמונות לפי מספרים
אם תכתבו מה לשפר
יהיה שיפורים כמובן
הסקריפט יוצר סגנון אוביקט לכל התמונות
צפה בקובץ המצורף 1910823
ולהכניס @01 או @02 לפי הענין במקום בו אתם רוצים את התמונה
צפה בקובץ המצורף 1910824
צריך לקחת בחשבון גם:
1. באיזה גודל מוכנס התמונה.
2. איפה זה ממוקם בדף.
3. דחיפת טקסט.
4. האם זה נעול או לא.יש
ראשית כל, אם אני יעשה ברמת הסגנון, רק ה'מסגרות' החיצוניות של התמונות יתקטנו, ולא התמונה עצמה (כידוע באינדיזיין יש התמונה עצמה ומסגרות סביב לה).סליחה על הבורות, אבל אין אפשרות להגדיר תמונה אחת ואז לעדכן את בסגנון האוביקט שישפיע על כולם?
יש לו כפתור בדיוק בשביל זה שמעדכן את המיקום של התמונות לפי הקודיםכי יש סקריפט של @יידישע קאפ שהבעיה העיקרית, שמראש מחשבן איפה להטמיע התמונה, לפי הקודים, והבעיה היא שאחר שנכנס כמה תמונות, אזי הקודים נדחפים לעמודים אחרים, אבל הסקריפט כבר חשבן באיזה עמוד זה אמור להיות, ואז כמעט אין שום תועלת לסקריפט
שימו לב הקובץ עודכןתיקון טקסט עברי מורחב
אני עשיתי שהתמונות יהיו מעוגנות בתוך הטקסטיש לו כפתור בדיוק בשביל זה שמעדכן את המיקום של התמונות לפי הקודים
אני עשיתי שהתמונות יהיו מעוגנות בתוך הטקסט
השאלה היא מה עדיף
קובץ מעוגן
או תמונה חיצונית אם כפתור עדכון
לא הבנתי את שתי האפשרויות. מה פי' 'תמונה חיצונית'?אני עשיתי שהתמונות יהיו מעוגנות בתוך הטקסט
השאלה היא מה עדיף
קובץ מעוגן
או תמונה חיצונית אם כפתור עדכון
כוונתי אוביקט לא מעוגןלא הבנתי את שתי האפשרויות. מה פי' 'תמונה חיצונית'?
תיקון טקסט עברי מורחב שמשלב בתוכו גם את תיקוני הסוגריים
צפה בקובץ המצורף 1910868
חייבים לבחור את הטקסט קודם להפעלת הסקריפטהממשק עובד, אבל לא מחליף
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים