אלי-אקספרס ניתן להעלות כל קישור גם ללא ניסיון! אין להתדיין כלל!

מכשיר קריוקי לילדים עם שתי מקרופונים במחיר מצחיק עם בלוטוס וכניסה לכרטיס זיכרון
מתנה טובה לילדים חובבי מוזיקה
1733593873972.png

ק.ש.

הזמנתי אתמול ארון מתכת עם מדפים ומתלים לעונת החורף... זה המחיר שהיה אתמול!
1733613866533.png

מכאן:

עכשיו זה המחיר:
1733613960852.png

מה אני רוצה להגיד? תנצלו הזדמנויות!!!!

הנה קישור חלופי: 31 שקל.

לאחרונה המלצתי על מגירון שולחני 4 מגירות ב-25 שקל, עכשיו המחיר שלו 53 ש"ח:

הנה קישור חלופי. 20 שקל!!!!!!
תנצלו!!!!!!
1733614693213.png

ו... ארון של ממש, אומנם לא רהיט חזק, אבל מציאה!!!
1733615129908.png

שיווקי

נערך לאחרונה ב:
דבק פוקסי מטורף! הדביק לי שולחן עץ כבד כמו פלדה!!

מונה צעדים וקלוריות זול ומדויק!

ק.ש. מניסיון מוצלח מאוד!

הזמנתי אתמול ארון מתכת עם מדפים ומתלים לעונת החורף... זה המחיר שהיה אתמול!
צפה בקובץ המצורף 1841030

מכאן:

עכשיו זה המחיר:
צפה בקובץ המצורף 1841036

מה אני רוצה להגיד? תנצלו הזדמנויות!!!!

הנה קישור חלופי: 31 שקל.

לאחרונה המלצתי על מגירון שולחני 4 מגירות ב-25 שקל, עכשיו המחיר שלו 53 ש"ח:

הנה קישור חלופי. 20 שקל!!!!!!
תנצלו!!!!!!
צפה בקובץ המצורף 1841071

ו... ארון של ממש, אומנם לא רהיט חזק, אבל מציאה!!!
צפה בקובץ המצורף 1841078
שיווקי
הוא שלח לך?
אני קניתי מוצר במחיר נמוך, ואז המוכר כתב שאבטל, כי נגמר המלאי...נראה לי פיקטיבי כי רוצה שיהיה כתוב שנמכרו הרבה.

מוצרים מומלצים ושימושיים
קש

סכין פסים
הופך הכל למגרה ויפה יותר

משטח לעכבר עם ג'ל קשיח
מעולה

ז'קט לנשים ולנערות דמוי זארה קצר וחתיך!!!

הכל ק.ש. מנסיון!

חוט קשירה מתאים לכריכת ספרים
1733684073960.png

דבק נייר לחלק הפנימי של הספר
1733684084781.png

ק.ש. מנסיון מומלץ ומוצלח

מארז 6 כוסות אספרסו עם דופן כפולה, אלפי דירוגים מעולים ואלפי רכישות, החל מ-35 ש"ח כולל משלוח חינם בסל מעל 10$, זמין בגדלים שונים, גם עד 500 מ"ל
ק.ש.

מבחר ענק של גופי תאורה LED צמודי תקרה החל מ-42 ש"ח בלבד כולל משלוח חינם, מבחר דגמים כולל תאורה לבנה/חמה/אור יום, עם/בלי שלט ועוד
ק.ש.
1733686729240.png

שמתי לב שאתה מעתיק דילים כולל תיאור המוצר מילה במילה מקבוצות של דילים ופשוט משנה את הלינק ללינק שותפים משלך. כמו שאפשר לראות בצילום מסך המצורף...

מלבד ההספמה שבדבר, זה ממש לא בסדר לקחת את העבודה הקשה של מישהו אחר ולנכס אותה לעצמך. מנהלי הקבוצה מן הסתם משקיעים זמן באיתור דילים ובניסוח מתאים. אם אתה רוצה להרוויח משיווק שותפים, אולי כדאי שתמצא דילים בעצמך במקום להעתיק מאחרים (או לפחות לא בכזה אופן בוטה...)?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה