דרוש מידע ניתן לתבוע את הביטוח רטרואקטיבית על פציעת ילדה בגן? עזרתכם בבקשה

• הוסף לסימניות
בגן חובה הבת שלי נפלה בגן ושברה את האף.
כתוצאה מכך היא עברה ניתוח כירוגי לאיחוי האף וגם תקופת החלמה ארוכה.
עברו מאז שנתיים וחצי.
האם אני יכולה לקבל משהו על כך? ממי?
ואיך עושים זאת?
תודה לעונים!!!!!!

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה.
אני רוצה הסבר במילים ברורות ממי שהתנסה
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
בעיקרון כן מומלץ להתייעץ עם עורך דין .מנסיון אישי פציעה של בן במוסד לימודים
יש לי עורך דין מומלץ אפשר לפנות באישי

• הוסף לסימניות
עורך דין זה סיפור לא?
חשבתי שאפשר להגיש תביעה וגמרנו...

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים שקל אחד תתבעו לבד.
אם אתם רוצים סכום משמעותי יותר זה רק עם עו"ד. ולוקח גם שנים רבות!

• הוסף לסימניות
אתה יכול לתבוע את הגן אם היה רשלנות, מספיק שהיה רשלנות שההשגחה לא היתה מספיק טובה.
לגן אמור להיות ביטוח צד ג' ולכן דבר זה בעיקרון לא אמור להפריע להם.
בלי עו"ד יהיה קשה מאד לתבוע.
מבחינת ההתיישנות, בילד ספירת ההתיישנות מתחילה רק לאחר גיל 18.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה