"נכון להיום"-מי? מה? כמה? למה?

• הוסף לסימניות
קבלתי במייל.
חיקוי למבשר במייל...
איך נכנסתי לנכנסתי למאגר התפוצה שלו?

הסברים. בבקשה!
תודה

• הוסף לסימניות
חיקוי ל''המבשר''???
לא דומה, לא כמעט.

• הוסף לסימניות
איך נכנסת לרשימת תפוצה?
לא בעיה.
מספיק שחברה שלך שלחה לך משהו "מה-זה מדהים" שהיא קיבלה במייל, ויחד אותך היא כיתבה עוד 15 חברות, שעשו כולן FW:, וכבר המייל שלך מסתובב בכל תפוצת נאט"ו.

את יכולה ללחוץ על לינק להסרה.

• הוסף לסימניות
או שהתפתית להעביר הלאה את אחד או יותר מכל המיילים המפחידים שיוצאים לאור אחת לתקופה, נוסח: ''וירוס אלים'', ''גימייל הולך להפסיק להיות חינמי'', ''חולה מסכן שרק תעבירו תמייל תצילו תחיים שלו'' וכיו''ב.
מה נראה לך, מי בדיוק עומד מאחורי זה? אנשים שמעונינם בכתובת שלך ושל כל החברים שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;967979:
או שהתפתית להעביר הלאה את אחד או יותר מכל המיילים המפחידים שיוצאים לאור אחת לתקופה, נוסח: ''וירוס אלים'', ''גימייל הולך להפסיק להיות חינמי'', ''חולה מסכן שרק תעבירו תמייל תצילו תחיים שלו'' וכיו''ב.
מה נראה לך, מי בדיוק עומד מאחורי זה? אנשים שמעונינם בכתובת שלך ושל כל החברים שלך.

אני לא פותחת אפי' מיילים כאלה....
אבל מעצבן אותי שיש חברות ששולחות לכל העולם ו________ שטויות ולא רושמות את המייל שלי כעותק מוסתר.

• הוסף לסימניות
דווקא אני נהנית מהעלון הזה הוא נקי ומעודכן (הוא מגיע בערב בניגוד לעיתון הפיזי). לא תמיד מספיקה לעיין אבל כשכן אני בהחלט מוצאת בו עניין.
לתחושתי המוציאים שלו הם מעדות המזרח, למה החלטתי? לא ברור אבל כך נראה לי. לא שזה משנה למשהו.
זה לא נראה לי חיקוי של המבשר מכיוון שזה ערוך למייל.

• הוסף לסימניות
מעצבן אותי שאנשים פותחים עסקים בלי לברר מינימום אצל גורמים שמבינים.

טלפון של חצי דקה לאיש דיגיטל היה משחרר ומהר את כל הפנטזיות למזומנים של יוצרי העיתון הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;968034:
כלומר?
מחכים למאמר.

נו באמת. על כל דבר צריך מאמר?

רק בקצרה,

א) הדיגיטל נמכר היום לפי חשיפות (בין שקל לעד שקלים בודדים לכל אלף חשיפות), או לפי קליקים. (אגורות בודדות לקליק עד שקלים, או עשרות שקלים במקרים מיוחדים ממש).

ב) אין משחקים או רמאויות - גוגל מווסתת את השוק הזה לפי הקריזות שלה כחברת מדיה מרכזית שכולם צריכים לה.

איך? מי שרוצה יכול לפרסם באמצעותה אפילו ב-YNET בדיוק באותו מחיר שהוא מפרסם בJDN. שקל ל-1000 חשיפות או מעט יותר.

ג) הפרמטר היחיד שמשחק הוא כמות חשיפות/קליקים/לידים. אי אפשר לספר יותר סיפורי סבתא על אתר עם מיתוג גבוה או כל מה שנהגו לומר עד היום על היומונים שלקחו מחירים מופקעים בתור היותם 'יומונים'.

ד) כעת, אפילו אם נניח והעיתון האלקטרוני המדובר יצבור 70,000 מנויים, כפי שהמבשר מצהיר על מהדורת הדיגיטל שלו, הרי שהגמול לפרסום בו יהיה 70 ש"ח... לא על זה בונים פרנסה.

ה) וזה עוד לפני עצם הרעיון שלא תורם כלום למי שמקוון ומחובר ממילא לכל סוגי הרשתות שהן.

המאמר הזה מאת אריאל קליקשטיין מאריו דיגיטל קצת פותח את הראש למי שלא מבין.

• הוסף לסימניות
לי משום מה זה היה נראה מהלך שכוונתו ליצור השפעה פוליטית אבל מכיוון שהרוח הראויה בו התאימה לי אז נשארתי.
לי למשל יש יתרון כאחת שאינה פתוחה לרשת כמעט לגמרי, אני משערת שאני בין הבודדים. אבל, אני קיימת.
את המאמר של דינקיס נשמח שתעלה כי אינני פתוחה גם לו.

• הוסף לסימניות
ועוד יותר מוזר שאין שם פרסומות כלל.
הרי יש לו חשיפה אז למה לא לממש אותה עד הסוף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה