כללי נכון מעצבן כשהדף בורח לכם באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
מכירים את הבעיה? נאמר שאתם באמצע חפש/החלף באינדיזיין. בחרתם שאינדיזיין יציג את שתי העמודים (show spread). אבל משום מה, לאינדיזיין הגיון משלו, והעמוד בורח לצד בצורה מאוד לא נוחה. הנה דוגמה (הייתי באמצע לחפש את המילה the):

צפה בקובץ המצורף 190575

למה הדף ברח לצד ככה? אי אפשר לראות כלום!! מעצבן!

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    KB 147.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מעצבן מאד,
כבר חשבתי שמסתתר פה איזה פתרון...
או שאולי יש למה לחכות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1231653:
מכירים את הבעיה? נאמר שאתם באמצע חפש/החלף באינדיזיין. בחרתם שאינדיזיין יציג את שתי העמודים (show spread). אבל משום מה, לאינדיזיין הגיון משלו, והעמוד בורח לצד בצורה מאוד לא נוחה. הנה דוגמה (הייתי באמצע לחפש את המילה the):

צפה בקובץ המצורף 190575

למה הדף ברח לצד ככה? אי אפשר לראות כלום!! מעצבן!
לכאורה,
אתה יכול לכתוב לך סקריפט שיעבור על מערך התוצאות יציג את הדף של כל אחד מהם במרכז, ורק אז יבחר את הטקסט, וישאל אם להחליף.

למעשה יתכן שכך זה בברירת מחדל כאתה מציג טקטס על ידי הסקריפט ולא סתם חפש את הבא בחלונית גרפ.

ואם תרצה לחסוך הכתיבה יש לי מוכן כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1231711:
לכאורה,
אתה יכול לכתוב לך סקריפט שיעבור על מערך התוצאות יציג את הדף של כל אחד מהם במרכז, ורק אז יבחר את הטקסט, וישאל אם להחליף.

למעשה יתכן שכך זה בברירת מחדל כאתה מציג טקטס על ידי הסקריפט ולא סתם חפש את הבא בחלונית גרפ.

ואם תרצה לחסוך הכתיבה יש לי מוכן כזה.

הנתייה שלי זה לא לנסות לשפר את הממשק של אדובי (לדוגמה בכתיבת סקריפט חיפוש חילופי כפי שהצעת) כי למעשה טמון בממשקים של אדובי הרבה פונקציונליות שקשה מאוד לכתוב לבד בסקריפט, כך שלרוב יוצא שכרו בהפסדו.

אבל אכן יש לי פתרון לבעיה. פרטים בהמשך, בע"ה.

• הוסף לסימניות
הפתרון? הנה: (לבעלי CS6 ו-CC בלבד)

שלב 1: לפתוח את חלונית ה-Adobe Exchange (נדרש חיבור פעיל לרשת):
צפה בקובץ המצורף 190735

נפתח חלונית כזו (ייתכן שהתמונות אצלכם יהיו שונות במקצת):
צפה בקובץ המצורף 190732

שלב 2: למצוא את התוסף שנקרא "Always Fit Spread". אפשר לכתוב את המילים "fit spread" בשדה החיפוש כדי למצוא את התוסף. יש להקליק על הריבוע הכתום כדי להוריד את גירסת הדמו או לבצע רכישה.
צפה בקובץ המצורף 190736

שלב 3: נלחץ על אחד הפכתורים (Try = הורדת גירסת ניסיון; $6.95 רכישת התוסף בפחות מ-30 ש"ח):
צפה בקובץ המצורף 190734

שלב 4: כעת אינידיזיין תתקין לבד את התוסף. כשמתקבל ההודעה הבאה, יש ללחוץ על OK, לסגור את אינדיזיין, ולהתחל את אינדיזיין מחדש.
צפה בקובץ המצורף 190737

שלב 5: סיימנו! עכשיו תמצאו פקודה חדשה בתחתית תפריט ה-VIEW, בשם "Always Fit Spread In Window". כשבוחרים את האופציה החדשה הזו, בכל פעם שהדף בורח, אינדיזיין ימרכז אותו באמצע המסך שוב:
צפה בקובץ המצורף 190733

מאוד אודה לכל מי שמנסה את הנ"ל ונהנה שידרג את התוסף בחלונית ה-Adobe Exchange!

אריאל

קבצים מצורפים

• AdobeExchange.PNG
    KB 189.1 · צפיות: 12
  • alwaysFitSpread.png
    KB 29.4 · צפיות: 0
  • BookraftSolutions.PNG
    KB 21.3 · צפיות: 13
  • extensionscreenshot.png
    KB 29.9 · צפיות: 13
  • FitSpreadSearch.PNG
    KB 13.6 · צפיות: 13
  • Successful.PNG
    KB 30.4 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה