נכון שדיברו על זה כבר הרבה...ובכל זאת - דחוף! רופא שיניים מומחה לילדים

• הוסף לסימניות
האופציה האחרונה לפני הרדמה כללית בשניידר (התור נקבע לעוד שבועיים) לילד כמעט בן 5 שלא מוכן להכנס לחדר הטיפול, ניסינו אצל 3 רופאים שונים ואף אחד לא הצליח :(
הם גם אמרו שחבל מאוד כי מדובר רק על סתימות ב6 שיניים אבל גם חשוב מאוד לא להזניח
ולכן נתנו לנו הפניה דחופה כדי לקבל זאת במסגרת הזכאות -עד גיל 5 ב40 ש"ח בלבד

האם יש לכם מידע על רופא קוסם באיזור בית שמש או ירושלים שמקבל דרך קופ"ח כללית שיצליח על בני החמוד??
נראה לי הזוי לגמרי להרדים ילד בגלל 6 סתימות, אבל מה עושים???

תודה על כל מענה

• הוסף לסימניות
ד"ר ענת רוזנטל
מומחית לרפואת שינים לילדים
נמצאת בירושלים ברח' פראג 1 (רח' מול בזזאר שטראוס)
טלפון במרפאה
5384036

טלפון בבית
6785785

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה
תהיי בטוחה שלפני שהטרחתי אתכם סרקתי טוב טוב את כל המידע שעלה לכאן אי פעם...
ניסיתי לבדוק אם מישהו מכיר את הרופא שעונה לכל הקריטריונים הנדרשים במקרה הזה
ועדיין אשמח מאוד לשמוע

ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
אני כרגע באמצע טיפול בהדסה עין כרם לא אצל סטודנטים
בני בן 7+ לא הסכים משום כיוון להצטלם אפילו
ושם נותנים לו תרופה ויש שם המון המון סבלנות לכל פציינט שעה וחצי בערך לכל אחד
לא כמו במרפאה רגילה שזה 30 דקות בערך והם מצליחים לטפל בו ללא הרדמה
אני ממאוחדת לא יודעת מה הפורצדורה בכללית אבל שלב לפני הרדמה מנסים גם תרופה מקדימה (שכחתי את שמה הלועזי)+גז צחוק ניסו את זה אצלכם?

• הוסף לסימניות
על גז צחוק אין על מה לדבר!
הוא הסכים אפילו ביגעו בו בזה..
לגבי הטשטוש הקדים להרדמה כללית, נאמר לי שמנסים זאת בביקור המקדים
אבל שמעתי מהרבה שזה ברב המקרים רק משגע את הילד ומטשטש אותו לכמה שעות אבל לא באמת עוזר

• הוסף לסימניות
אין הרבה רופאים מומחים לטיפולי שיניים לילדים 'חרדים'.
לרוב הרופאים אין הכשרה בעניין.

ממליצה ומאד, גם אם זה כרוך בנסיעה ארוכה על רופא מאשדוד, שמומחה לחרדות (גם לילדים וגם במבוגרים).
לפני כעשר שנים, נסענו לכל מיני רופאים ואפילו עד רמלה הגענו, כדי לטפל בילד שפחד מרופא שיניים ולא הועילו לו כל השכנועים והפרסים. עד שהגענו אליו...
יש לו טכניקה שהוא עובד איתה, מצד אחד הוא מקבל את הילד בחביבות. אך לילד שמפחד זה לא (ממש לא) עוזר...
ולכן הוא נוקט בשיטה שלהורים נראת קצת קשוחה, הוא מוציא את ההורה מהחדר, ופוקד על הילד לשבת.
המפליא הוא, שבטיפול השני הילד עולה מעצמו על הכסא ונותן שיטפלו בו.

שווה שווה, אחרי כמה פגישות כבר אפשר ללכת עם הילד לכל רופא אחר, הילד משתחרר מהחרדה לחלוטין. מנסיון שלי ושל כמה ממכרותי...

ד"ר אדי חייט
08-8660077
כנרת 60 (אזור י"א) אשדוד.

אגב, זו מרפאה פרטית.

• הוסף לסימניות
חבל שאתם לא גרים בבני ברק יש רופאה אחת ברח' אבני נזר פשוט עולמית... אני לא זוכר את שמה אבל אני אתן לך את הטלפון 03-6168416
שווה לנסות היא פשוט מומחית לתחום אני לקחתי את הבת שלי לשם והיא טיפוס מאודדד פחדן בטח מרופאי שיניים והיא פשוט אומנית היא עשתה לה שלושה כתרים ושש סתימות כמעט בלי שום בכי שווה לנסות אמנם זה מרפאה פרטית אבל אם את/ה בכללית את תשלם/מי על כל פגישה סה"כ 40 ש"ח והיא עושה כמה טיפולים בכל פגישה.

• הוסף לסימניות
ד"ר מרצלה ארליך. בר"ח אבני נזר.
זו שמוציאה חידקים סגולים עם זנב ארוך! שנים אנחנו מטפלים אצלה.

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש משהו בירושלים, מאוד מומחה לילדים סרבנים, אבל אני צריכה לבר את שמו.

בכל מקרה, לפני שעושים טפול בהרדמה, נכנס מאוד הטפול שנקרה סדציה, עשינו זאת לבננו באסותא (לשם הפנו אותנו מקופת חולים מכבי) אבל אני בטוחה שלכל קופה יש מקום ששם הם עושים טפולים כאלו.
זה ממש מומלץ במקום להגיע להרדמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיריG;1149128:
ד"ר מרצלה ארליך. בר"ח אבני נזר.
זו שמוציאה חידקים סגולים עם זנב ארוך! שנים אנחנו מטפלים אצלה.

:);):p
נכון נכון... תודי שהיא ממש מקסימה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה