כל מי שאומר ללכת לבד ונשען על התייעצות של 2-3 דקות מהרד גולדנטל ודומיו
הוא פושע!!! ע"פ הטבע כמובן.
אני עשיתי את הטעות הזאת והסתמכתי על עצות מעצות שונות פה בפורום וברחבי הרשת באתרים של עורכי דין והכל !! שמסבירים איך להתכונן לוועדה והכל מה שאתם רוצים!!
אני מדבר כמובן לפי הטבע- אם הייתי מלווה על ידי אחד מהאנשים שבאמת מבינים את הביטוח לאומי ויודעים איך הדברים עובדים הייתי חוסך מעצמי שנה של יסורי נפש והמתנה מורטת עצבים!!
מתחיל בלדעת לא להסכים לוועדה בשיחת וידאו או אפילו טלפונית ונגמר באיך להציג את הסיפור שלך שישמע כפי שהרופא רוצה לשמוע!! ויתן את המגיע לך, מה בדיוק לומר ואיך לומר אותו, איך להרכיב מלכתחילה את התיק לאיזה פסיכיאטר מומלץ ללכת איך להתנהג בפגישות אצלו, מתי להגיש בדיוק את התביעה, ממה להיזהר במהלך כל התהליך, קניית כדורים ועוד מלא מלא פרטים שאי סיכוי שאדם יצליח להגיע לבד- שוב! לפי הטבע, ללא עזרה של אדם שאסף ידע, אסף חומרים והוא שנים בתחום ויש לו "קבלות" ומראה תוצאות של עשרות רבות של אנשים שהוציא להם...
אני גם התייעצתי עם הרב גולדנטל ואמר לי דברים שאנשים מומחים בתחום שללו מכל וכל וגם הסבירו בטוב טעם מדוע זה לא נכון מה שאמר...
היום אני אומר בחרטה- לא ללכת לבד!!! עדיף לשלם כמה עשרות אלפי שקלים ולקבל כבר את הקצבה... ולהיות בראש יותר רגוע, אין לי אינטרס משום חברת מימוש או אנשים בתחום אף אחד לא משלם לי על זה, פשוט כואב לי שאנשים הולכים פה שולל אחרי עצות לא נכונות ואנשים שהיה להם מזל וסייעתא דשמייא מיוחדת- ולא למדים מהם! הולכים אחר הרוב, צאו ותראו רוב האנשים שהלכו לבד מה הם קיבלו... וכמו שכתבה
@חיה ונושמת...
זה בסמלול הטבע הרגיל... ראיתי גם כמה חברים קרובים שהצליחו להוציא קצבה מלאה ופעלו נגד כל הכללים ונגד ההיגיון כי בטחו ב100% בה', וה' שידד להם מערכות הטבע והבוטח בה' חסד יסובבנהו.... והסתדר להם על הצד הטוב ביותר!! ומי שיש לו שאלה ואיך ואם ואולי... כנראה לא אוחז שם וצריך ללכת לפי מדרגתו וכן לקחת מלווה וכמה שיותר מקצועי...