התייעצות נכות נפשית ביטוח לאומי

יש בוועדות בביטוח לאומי מאות רופאים, בינהם עשרות פסיכאטרים
חלקם אנשים טובים שרוצים לעזור, חלקם אנשים קשים מאוד, וחלקם אנשים ישרים שמנסים לעשות ביושר את התפקיד שלהם.
חלק מהם אנשים תמימים שמאמינים לכל מה שנאמר להם, וחלק אחר אנשים חדי שכל
לא חושב שהוגן להשוות את כולם

יש בוועדות בביטוח לאומי מאות רופאים, בינהם עשרות פסיכאטרים
חלקם אנשים טובים שרוצים לעזור, חלקם אנשים קשים מאוד, וחלקם אנשים ישרים שמנסים לעשות ביושר את התפקיד שלהם.
חלק מהם אנשים תמימים שמאמינים לכל מה שנאמר להם, וחלק אחר אנשים חדי שכל
לא חושב שהוגן להשוות את כולם
מה הסיכוי להצלחת ערעור אחרי שהוועדה הפילה לאחר אבחון פסיכודיאגנוסטי אצלם ? (לילד)

מה הסיכוי להצלחת ערעור אחרי שהוועדה הפילה לאחר אבחון פסיכודיאגנוסטי אצלם ? (לילד)
אני אישית לא עוסק בילדים
אבל לא חושב ששיך לענות על זה באתר בלי להכיר את הפרטים

יש לי שאלה - אם יש לי נכות (נפשית) 100% אי כושר השתכרות ו50% נכות רפואית. אני יכול לקבל תו נכה לרכב?

@קל זכות
זה מה שמופיע באתר
מה זה אומר?
1768350149169.png

נכון להיום אני עובד ומעוניין במסמך תיעוד לגבי ביטוח לאומי, מה דעתך לגבי מרפאות ציבוריות?
תיעוד מעקב פסיכיאטרי?
אני לא יודעת למתי אתה צריך את זה, אבל להתקבל למרפאה ציבורית זה משהו שלוקח זמן.

לא מכירה, אני מהמרכז.
אם זה תיעוד יחיד, זה פחות אמין, דרך אגב.
יש מעקב פסיכיאטרי קודם?
אין מעקב קודם ואני מעוניין לעזוב את העבודה ולהיעזר גם בענין נפשי אולי תוכלי להמליץ לי על מישהו שיכול לעזור לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה