התייעצות נכות נפשית ביטוח לאומי

אני לא חושב שזה יפגע באי כושר, שכן זה פרקטיקה מקובלת בביטוח לאומי לתת 100% אי כושר כאשר מדובר בנכות נפשית אף אם לא זו הייתה ההמלצה של הרופא בוועדה.
אם כי לא בטוח שכדאי להגיש את התביעה לשיקום כעת רגע לפני הוועדה
תודה

אם הנכות הזמנית היא עד 30/06/26 מתי בערך יקבעו ועדה נוספת ? חודש לפני ?

תודה

אם הנכות הזמנית היא עד 30/06/26 מתי בערך יקבעו ועדה נוספת ? חודש לפני ?
בד"כ 3 חודשים לפני מתחיל התהליך של התום זמניות
כלומר במקרה הנוכחי 01.04.2026 יפתח בדיקה לתום זמניות, ואז יקבעו שיבוץ שיכול להיות גם חודש ויותר אחר כך

@קל זכות
יש לי חבר שליוויתי אותו לפסיכיאטר של מאוחדת במודיעין
הוא מאובחן בסיכזופרניה מקבל 8 מג ריספונד ליום
האם אפשר ככה להתחיל תהליך או שנדרש מינון גבוה יותר?

תודה לכל העונים
עם הרב גולדנטל דיברתי כמה וכמה פעמים, ועצותיו- כמו לדבר עם הקולות שאני שומע תוך כדי הוועדה נפסלו על ידי 2 אנשים שהם ממש תותחים בתחום

גם מכירה מקרים שהציע להגזים ממש.

@קל זכות
יש לי חבר שליוויתי אותו לפסיכיאטר של מאוחדת במודיעין
הוא מאובחן בסיכזופרניה מקבל 8 מג ריספונד ליום
האם אפשר ככה להתחיל תהליך או שנדרש מינון גבוה יותר?
ריספונד 8 זה מינון גבוה מאוד
אבל תרופות הם לא חזות הכל צריך גם לראות מה כתוב במסמכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה