- הוסף לסימניות
מישהו יודע מזה 'נכות שקופה' האם זה מושג, סלנג או הגדרה רפואית?
נכתב ע"י נוי;1076578:הודיתי במקומה. בסדר?
נכתב ע"י נוי;1076598:אין לי מושג מי זו. ואין לי מושג אם היא מודעת לדבר הזה שקוראים לו פעמון. קורה לחברה ירוקים פה. קורה.
מה שנכון, נכון. הבה נמתין למבקשת ונשמע מה יש לה לומר להגנתה.נכתב ע"י דאלארס;1076604:פעמון???? זה הכל??? באשכול הקודם שהגבתי עצרתי בדרך קיבוץ גלויות רחוב סואן במיוחד וצילמתי העליתי jpg על מנת שהיא חלילה לא תתאמץ לפתוח תמונה pdf.
הבטחתי גם תמונת לילה כאשר הבניין מואר בצורה מדהימה צילמתי בדרך למשמרת לילה ולא העליתי כי הרגשתי כבר 'פרייר'...
מה לא מגיע לי תודה???
נכתב ע"י nיה;1076607:אתה ממש צודק. קראתי את האשכול ההוא וזה נראה ממש הזוי. ממש תרגיל ב"לדון לכף זכות" שמביאים לתלמידות וצריך להמציא סיבות מתחת לאדמה איך לדון לכף זכות כשזה נראה גרוע מאד.
נכתב ע"י דאלארס;1076623:אפרופו הבדואי שהזכרתי למעלה..אני עמדתי בזה יפה לא נקמתי למרות שהרגשתי צורך....
נכתב ע"י דאלארס;1076604:מה לא מגיע לי תודה???
נכתב ע"י דאלארס;1076604:פעמון???? זה הכל??? באשכול הקודם שהגבתי עצרתי בדרך קיבוץ גלויות רחוב סואן במיוחד וצילמתי העליתי jpg על מנת שהיא חלילה לא תתאמץ לפתוח תמונה pdf.
הבטחתי גם תמונת לילה כאשר הבניין מואר בצורה מדהימה צילמתי בדרך למשמרת לילה ולא העליתי כי הרגשתי כבר 'פרייר'...
מה לא מגיע לי תודה???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: קל זכות1 //