נכנסו לי למייל מהשטחים הפלסטניים---

• הוסף לסימניות
החלפתי סיסמא, ופתאום אני רואה שכת' לי בתוך ההגדרות של החשבון:
ארצות אחרונות שמהן בוצעה כניסה
ישראל, השטחים הפלסטיניים

משהו נתקל בדבר כזה?
לא שיש לי שם "סודות גרעיניים", אבל זה הרגשה ממש לא סימפטית--

• הוסף לסימניות
אם נכנסת למייל מהאייפון בנסיעה בסמוך לשטחי "סי"

• הוסף לסימניות
אין לי אייפון, ולא נכנסתי אף פעם ממקומות שקרובים לשטחים הפלסטניים,
כך שזה לא זה---

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בזה. אבל לא נראה לי שנכנסו לי משם.
יתכן שהם הגדירו את שטחי ישראל כ'ישראל והרשות הפלסטינית' או מה שנהיה כתוב שם לא זוכרת את הנוסח.

• הוסף לסימניות
זהו שגם אני חשבתי ככה בהתלחה,
אבל אחרי שבדקתי בכתובות מייל אחרות, ראיתי שכת' "ישראל" בלבד.
זה מוזר מאוד!

• הוסף לסימניות
מוזר!
אולי ברגע שהחלפת סיסמה ועדכנת את מקום המגורים שלך - הוא עידכן את זה לפי הנתונים שלו, למשל מודיעין עילית ומודיעין - נחשבות לשטחים פלסטיניים, וכדו'.
אם את גרה במקום שלא הגיוני שזה יקרה - ממליצה לך לפנות לגוגל או לברר את זה בכל דרך שהיא, תשמרי לך גם את כתובת ה IP ממנה בוצעה הכניסה למייל.

• הוסף לסימניות
הכי טוב לעשות אימות דו-שלבי לחשבון (ג'ימייל) ולהיות רגועים

• הוסף לסימניות
אכן, פרצו לי לחשבון המייל, וכמעט אפסו לי את הקוד של פייפאל.
עשיתי אימות דו שלבי ומאז שקט ב"ה.

• הוסף לסימניות
מה זה אימות דו שלבי?
sms?

• הוסף לסימניות
אפשרי גם בטלפון (אימות קולי)

• הוסף לסימניות
אני לא גרה באיזור שיכול להחשב כ"שטח פלסטיני",
ואימות דו שלבי לא נוח בגלל שבכל פעם אני פותחת במקום אחר...
אפי' כתובת IP אין לי, כי זיהיתי את זה רק אחרי שהכניסה הזו כבר נעלמה מרשימת הכניסות...
פרסומון, האם פרצו לך מהשטחים הפלסטניים?
ובקשר לעצתך חיוך, איך אפשר לשלוח הודעה לגוגל?
תודה!

• הוסף לסימניות
אם יש לך כמה מחשבים שאת פותחת (לא משנה מאיזה רשת, העיקר זה המחשב ולא IP) את יכולה להכניס אותם לרשימה הקבועה וכך להם בלבד לא תצטרכי אימות.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אימות לפלאפון שלי
ותמיד כשאני נכנסת למייל שלי הפלאפון לידי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה