דרוש מידע נכנסתי לפרוג כרגיל...

• הוסף לסימניות
זה קורה לפעמים, היה על זה פעם אשכול

• הוסף לסימניות
לא היה אף שם משתמש אחר... וודאי גם לא גישה למחשב, אגב מרוב הלם צילמתי יש לי את זה מתועד!

• הוסף לסימניות
זה של אשתך/בעלך..

• הוסף לסימניות
קרה לי לאחרונה שמישהי הגיב עם השם שלי.. חשבתי שפרצו לי לחשבון אבל אולי זה אותו סוג מקרה..

• הוסף לסימניות
לא שנינו על אותו משתמש, אין עוד משתמשים כלל!

יכולתי להגיב עם השם משתמש שלו..
זה כבר היה פעם, היה למטה מקום להגיב עם המשתמש השני.
בפועל לא היה כזאת אפשרות. ולא נראה לי שאצלך זה שונה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני פתחתי היום את פרוג ממחשב אחר והוא הראה לי סטטוס מחובר רק בעמוד הראשי אבל כשנכנסתי לאשכולות הוא התנתק.

• הוסף לסימניות
יכולתי להגיב עם השם משתמש שלו..
הגבת בשמו או רק היה לך תיבת הודעה כביכול אתה יכול לכתוב בשמו?

לכאורה רק היה נראה שאתה יכול להגיב בשמו, זה באג מוכר במערכת, והוא נמצא בטיפול. נכנסת לעמוד המציג כביכול אתה מחובר עם חשבון משתמש אחר, אך בפועל האתר מאובטח, ולא תצליח לכתוב בשמו, או לצפות בתוכן הפרטי של אותו משתמש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה