נכנס יין :-( יצא??? כמה זמן להשרות כתם בחלב?

• הוסף לסימניות
בליל שבת בתי החמודה שפכה על עצמה גביע שלם של יין.
כמובן שעד מוצאי שבת לא יכולתי לטפל בכתמים.
זכרתי משהו על השריה בחלב, ושמתי בקערה עם חלב.

שאלתי:
לכמה זמן יש להשרות את הבגד עם חלב,
ואיך מכבסים אח"כ?

אודה על תגובה בהקדם.
אני רוצה ללכת לישון וצריכה לדעת מה לעשות עם זה:cool:

• הוסף לסימניות
חלב אני מכירה לכתמי דם - עוזר פלאים!
ליין לא ניסיתי, אבל סינטבון הישרן והטוב, כולל כמה שפשופים נמרצים בד"כ עוזר לכל הכתמים.
עוד עצה ששמעתי: להכין כמין משחה מא. כביסה אריאל (ולא חברה אחרת) וקליה, למרוח על הבגד ולכבס מיד. עוזר לכל סוגי הכתמים בקלות.
בהצלחה\:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1453374:
חלב אני מכירה לכתמי דם - עוזר פלאים!

כמה זמן את משרה בחלב בשביל זה?

• הוסף לסימניות
צריך לטפל בכתם הדם כשהוא ממש טרי
שופכים חלב על המקום המוכתם - ולא להאמין...
אחכ במכונה זה יורד לגמרי.
פעם ביתי הכתימה בשבת את הסוודר שלה בדם, ומכיוון שעברו כמה שעות נשאר טיפונת סימן.

• הוסף לסימניות
לי ידוע שעל יין אדום שופכים יין לבן

• הוסף לסימניות
סנו אוקסיג'ן מעולה
ועוד יותר ראיתי פלאים זה
רססי סנוקל ביו רסס וכבס על הכתם כשהבגד יבש עד הרטבת הכתם בחומר והשהי מספר שעות.
כבסי כרגיל.
או שתשאלי את סנו http://www.sano.co.il/
בהצלחה!!!!!

• הוסף לסימניות
שכחתי לכתוב שאני לא חיכיתי מספר שעות מספיק 10 \15 דקות
בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
לכתמי דם - להשרות במים קרים מאוד מיד לאחר ההכתמה - הכתם יעלם!
מנסיון רב שנים עם כאלה שסובלים מדימום מהאף...

• הוסף לסימניות
טוב, כתם של יין אדום שהתייבש זו משימה לא קלה בכלל להתמודד איתה... לי קרה פעם שנשפך עליי קצת יין אדום בארוחת ערב על החולצה וכשחזרתי הביתה שכחתי לטפל (למרות שכל הדרך שיננתי לטפל בחולצה המהממת) לא ידעתי כל כך מה לעשות אז קודם כל אמרתי שאולי המזל יאיר לי פנים ופשוט הכנסתי את החולצה למכונה כרגיל. מודה שלא כזה התאכזבתי כשגיליתי שזכתם לא ירד. כשהייתי בסופר שמתי לב שיש לוניש דווקא אבקה כזו שאפשר לעשות ממה משחה כזאת בעזרת קצת מים ולשים על הכתם. חוץ מזה, אפשר לשים את האבקה במכונה וגם להשרות לפני הכביסה. זה לקח כמה כביסות בשיטה הזאת אבל בסוף הצלחתי :) חקרתי על זה באינטרנט וכמעט איבדתי תקווה כשקראתי שממש קשה לטפל בכתם של יין אדום שהתייבש וגם קראתי שבאותו רגע אפשר לספוג את הכתם ממש בעדינות ולשים לב לא ללכלך עוד חלקים מהבד ואז לנגב קצת עם מים אבל עם מן סוג כזה של מטלית קצת ספוגה ואחרי זה לשים קצת מלח שיקח עלך עצמו את הכתם. הכי מצחיק, שזה מה שתמיד אמא שלי הייתה עושה לי כשהייתי ילדה על כל מיני כתמים של מרגרינה וכאלה אבל ברגע שזה קרה פשוט שכחתי. מקווה שתצליחי להוריד את הכתם! אה ועוד דבר אחרון שקראתי - שממש לא מומלץ לייבש את הבגד במייבש כי זה מקבע את הכתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה