• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1748235:
צילמתי לפני כשבועיים משפחה במתחם התחנה+תמונות חוף. {בעומק שדה רדוד בהשראת רחלי;)}

האמא קבלה ת'אלבום השבוע ומצלצלת אלי בהיסטריה מטורפת:
"מלכי בשביל זה נסענו לחוף? לקבל תמונות עם איזה ממרח בעירבוב של מוקה ותכלת??:D

ן:))

איך אפשר לצלם משפחה (כמה ילדים) עם צמצם פתוח שעושה ממרח מהרקע?
אני מצלמת המון בים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1748583:
אני מצלמת המון בים

אי אפשר לדעתי או שלא כולם בפוקוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1748583:
אני מצלמת המון בים

מירהלע אחרונה שתצלם יותר מילד אחד על צמצם פתוח זו אני...;)
מה החלטת שצילמתי את כלללל המשפחה בחוף בצמצם פתוח?:rolleyes:
זה הילד של החלאקה נטו....:)

• הוסף לסימניות
רחלי, תמונות מאלפות כמו תמיד...
אני חושבת (אחרי כל הויכוח פה...) שכל הרעיון של הרקעים המצוירים מהסגנון הזה זה פשוט שזה יראה אמיתי, כך שאין שום בעיה בעומק שדה רדוד- זה יפה והפוך- זה נותן לזה מראה יותר אמיתי ואפקט מהמם! ולכן גם (ולא רק) הרקע צריך להיות מגהץ פיקס, באמת לא הבנתי את כל ה בלאגן שעשו סביב ה גיהוץ של זה, לי זה מגהץ מצויין בלי שום סיפורים, בהתחלה קצת פחדתי ואז ראיתי שהכל בסדר ... בהזדמנות אעלה לפה תמונות בל"נ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה