עזרה נלחמים בהעלאת הארנונה בבניינים החדשים בירושלים

• הוסף לסימניות
נלחמים בהעלאת הארנונה לבנינים חדשים !
עירית ירושלים החליטה שבנינים שנבנו לאחר שנת 2020 יחויבו בתעריף א' החל משנת 25.
אם גם אתם גרים בבנין חדש שנבנה לאחר שנת 2020 וגיליתם שעירית ירושלים החליטה ביום בהיר להכפיל לכם או לשלש את הארנונה לרמה א' מוזמנים להיכנס לקבוצה לצורך התאגדות ובלימת המהלך !

• הוסף לסימניות
הזוי לגמרי.
עוד לפני תחילת שנת 2025 הזדרזה העירייה לשלוח חשבון ארנונה,
וכפי שכתוב כאן המחיר גבוה באלפי שקלים משנים קודמות.
מה ההסבר לכזה מהלך???

• הוסף לסימניות
ומימרן אומר לליאון איך הכל נפלא בירושלים
מנותקים מהחשמל...

• הוסף לסימניות
למה זה לא צודק?
בנין חדש זו איכות חיים גבוהה יותר ואם העיריה מדרגת את תשלומי הארנונה באיכות החיים זה הוגן שידרשו תשלום גבוה יותר עבור בניינים חדשים

• הוסף לסימניות
מה הקשר בין איכות הבנין לעירייה?
מעיזה להתערב בתור בניברקית...
אולי לבנינים החדשים יש לדוגמא פח טמון כמו לבנינים החדשים בבני ברק?
שזה אומר שאני בבנין ישן קניתי אתמול פח לבניין ב400 ש"ח (ואם הייתם רואים באיזה אגרסיביות מפנים אותו הייתם מבינים למה הייתי צריכה לקנות אותו)
בעוד הבנינים החדשים נהנים מפח טמון המשויך אליהם ללא תשלומי קניה ותחזוקה?

ישמצב גדול שאני טועה, ואשמח אם תתקנו אותי..

• הוסף לסימניות
מעיזה להתערב בתור בניברקית...
אולי לבנינים החדשים יש לדוגמא פח טמון כמו לבנינים החדשים בבני ברק?
שזה אומר שאני בבנין ישן קניתי אתמול פח לבניין ב400 ש"ח (ואם הייתם רואים באיזה אגרסיביות מפנים אותו הייתם מבינים למה הייתי צריכה לקנות אותו)
בעוד הבנינים החדשים נהנים מפח טמון המשויך אליהם ללא תשלומי קניה ותחזוקה?

ישמצב גדול שאני טועה, ואשמח אם תתקנו אותי..
גם בבניינים ישנים החליפו לטמוני קרקע.

• הוסף לסימניות
אם מישהו קיבל החזר שיעדכן.
בחשבון של שנת 2026 נראה שלא קיימו את מה שבית המשפט אמר, והשאירו את החשבון הקודם.

• הוסף לסימניות
יש במערכת החזר על 2025 אבל החזר נמוך יותר ממה שהיה צריך להיות,
הנציגים בעירייה אומרים שהעליה של 2026 בטיפול, אבל לוקח זמן לעדכן את המערכת בתעריף המעודכן (מעניין שבעלית תעריפים המערכת מצליחה להתעדכן תוך שניה, ובירידת תעריפים זה עדכון שלוקח יותר זמן...)

• הוסף לסימניות
יש במערכת החזר על 2025 אבל החזר נמוך יותר ממה שהיה צריך להיות,
הנציגים בעירייה אומרים שהעליה של 2026 בטיפול, אבל לוקח זמן לעדכן את המערכת בתעריף המעודכן (מעניין שבעלית תעריפים המערכת מצליחה להתעדכן תוך שניה, ובירידת תעריפים זה עדכון שלוקח יותר זמן...)
חוצפה ההתנהלות שלהם,
את 2026 הם מתחילים לגבות לפי המחיר הגבוה,
ובכלל לא ביצעו החזר לתושבים, אלא עשו קיזוז על החוב של שנת 2026,
הרי זכותי לשלם בתשלומים את החוב של 2026 ולא לשלם הכל מראש, כעת הם עשו קיזוז דהיינו הכריחו אותי לשלם חלק מהכסף מראש.
ובכלל עשו לי קיזוז גם על הכסף שיו חייבים לי בגלל ההנחה בארנונה.

• הוסף לסימניות
הרי זכותי לשלם בתשלומים את החוב של 2026 ולא לשלם הכל מראש, כעת הם עשו קיזוז דהיינו הכריחו אותי לשלם חלק מהכסף מראש.
יכול שיהיה למישהו זכות החזר מארנונה, במגביל חוב לארנונה הוא ישלם ריביות, והעירייה לא תשלם, וזה קורה הרבה מידיעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה