פורים נמאס כל שנה מהיין היבש, יש לכם המלצה טובה?

• הוסף לסימניות
אני לא שותה יין במשך השנה ולפני פורים אני מבקש המלצות מחברים על יין טוב ותמיד אומרים לי תקנה יבש. מתוק עושה הקאות. דא עקא שמי שלא רגיל בשתיית יין, יין יבש מאד קשה לשתייה.
יש לכם עצה.

• הוסף לסימניות
יש חצי יבש
ויש שאר משקאות (עארק וויסקי וודקה וכו)
אבל תדע לך שיין הכי עושה שמח ולא סתם מסטול

• הוסף לסימניות
יש יין יבש חלק ןיש שנכנס קשה יותר תלך על החלק זה יותר יקר אבל אתה תהנה!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אם בכל זאת אתה מעוניין ביין יבש אבל כזה שקל לשתות אותו, ממליץ על מלבק/מרסלן של טפרברג.

• הוסף לסימניות
אני לא שותה יין במשך השנה ולפני פורים אני מבקש המלצות מחברים על יין טוב ותמיד אומרים לי תקנה יבש. מתוק עושה הקאות. דא עקא שמי שלא רגיל בשתיית יין, יין יבש מאד קשה לשתייה.
יש לכם עצה.
תנסה להוסיף ליין יבש קצת יין מתוק משהו כמו 20% מתוק על80% יבש

• הוסף לסימניות
onyx
מומלץ למי שלא רגיל לשתות יין.
תשאל בחנויות יינות

• הוסף לסימניות
לך על הרוזה, בלאנק גם יחסית קליל - לאוהבים.

• הוסף לסימניות
תכל'ס גם הריח של היבש דוחה אותי...

• הוסף לסימניות
וכמה צריך לשתות יין כדי לקבל ראש טוב?

• הוסף לסימניות
תקנה יין קליל לא משנה המחיר
תבקש מהמוכר משהו קל
אגב אם שותים תוך כדי אכילה זה יזרום לך יותר!

נ.ב. פעם גם לא סבלתי יין
היום אני מאוד אוהבבבב!!!
תתעמק בטעם ותתחבר ;)

• הוסף לסימניות
עצה שלי (כסובל מיין בעבר וחובב יין מושבע בהווה)
לך על כל חברה שתרצה, כמובן שיותר יקר - פחות מורגש הטעם (לרוב..)
חשוב שתיקח 'שיראז' (זן של יין שמתאים יותר למתחילים)
תכין לעצמך קצת בייגלה, בוטנים, ושאר דברים מלוחים, לנשנוש.
והכי חשוב
: שתה בעדינות, כלומר: אל תכריח את עצמך לשתות - אתה בוודאות תקיא. תתחיל עם חצי כוס בלגימה איטית, עוד 5-10 דק' של פיצוחים ושאר מצמיאים, ועוד חצי כוס.
ככל שתשתה יותר - יעבור הטעם 'הקשה' ותתרגל (ואולי אפילו תהנה מזה ;) )
(טעות נפוצה: הרבה אנשים, בעיקר בחורים - רואים שחוש הטעם נחלש ואפשר לשתות בקצב.. ומתחילים להעמיס.. ממש טעות קשה, וגורם לבחילות וכו')
שתה לאט, אם אתה לא רגיל לאלכוהול מסתבר שחצי בקבוק/בקבוק יעשו את העבודה (בהפרש של כשעתיים וחצי/שלוש)
אה.. והכי חשוב: כמובן שרק יבש!!! מתוק מיועד לעוגות בלבד לענ"ד..
פורים שמח :)

• הוסף לסימניות
אני אוהב יין בשם גמלא למרות שאני לא חובב יין
(עובר חלק בגרון)

• הוסף לסימניות
אני לא מסתדר בכלל עם יין,
אבל חבר הביא לי יין שעלה סביבות מאה שקל ואז זה היה נסבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה