מקרר נמאס להצמיד מתלה למגבת על המקרר... ולהרים אותו מהרצפה...

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש מצב לחבר מתלה עם ברגים לדופן המקרר?
זה הורס אותו????

השאלה מגיעה
אחרי המון נסיונות של מתלים עם דבק,
שהובטח בחנות ש"לא יפלו מהמקרר"!!!!!

• הוסף לסימניות
אני כן קניתי עם דבק שמחזיק כבר כמה שנים והוא ממש חזק, לא יודעת איך קוראים לזה, אבל זה נראה ממתכת ויש פלס מים קטן בתחתית, אני לא זוכרת כמה עלה אבל זכור לי שזה היה די יקר

• תודה
Reactions: bhj
  • הוסף לסימניות
יש בחנויות מתלה ואקום מעולה עלול ליפול מתליית יותר משתי מגבות

• תודה
  • הוסף לסימניות
רעיון המגנט למגבת.
לא מכירה לא ראיתי . (הקישור חסום)

• הוסף לסימניות
יש מתלה ואקום חזק באיקאה, מחזיק מעולה. (ניסיתי אפילו כמה מגבות ידים יחד, לא ניסיתי מגבת גדולה)
שבוע שעבר קניתי מתלה ואקום חזק במקס סטוק (5 ש"ח ל2 יחידות) בינתיים מחזיק מעולה, אפילו כשתלו עליו שקית אשפה מלאה למחציתה... כמו"כ נצמד מעולה גם לקרמיקה מט...

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש לי מתלי ואקום,
הם היו מצויינים,
אבל כשמיהרנו, ומשכנו את המגבת איתנו, הם נפלו,
אז שמתי דבק סיליקון סופר 7, שהוא דבק חובה בכל בית,
עולה 30 שח,קיים בשקוף ולבן,
מדביק הכי חזק שיכול להיות,
לא יוצא לעולמים... וזה החסרון היחיד שלו.

• הוסף לסימניות
המגבת מגנט לא שווה את הכסף,היו לי כאלו ואחרי כמה כביסות המגנט כבר לא מיגנט.

• הוסף לסימניות
אצלי לפחות זה הכי קרוב לברז... ואין שטח קיר פנוי שנוח לשים שם.

• הוסף לסימניות
לי יש מתלים עם קליפס למגבת שמתלבשים על הידיות של הארונות מטבח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה